El vestit d'Aitana a El Hormiguero d'Antena 3 en la seva visita del dimecres 30 de novembre, en qualitat de convidada i com ja ha fet en altres ocasions, però aquesta vegada al costat de la seva parella, l'actor Miguel Bernardeau. Ho feien amb motiu del seu nou projecte, i és que aquest mateix divendres 2 de desembre s'estrena a la plataforma d''streaming' Disney + la sèrie La Última, protagonitzada per ambdós i en la qual la catalana s'estrena com a personatge principal d'una ficció. La presència de la cantant en l'espai de Pablo Motos ha provocat un fort enrenou en l'audiència, i no només pel fet d'acudir al programa en parella, sinó també per l'hipnòtic i psicodèlic vestit que la intèrpret va lluir durant l'entrevista i ja s'ha tornat en un 'must' a l'armari de molts. Qui l'ha dissenyat? On pot comprar-se? Als espectadors i seguidors de la cantant els han sorgit molts dubtes, i aquí t'expliquem tot sobre el vestit d'Aitana a El Hormiguero.

👗 El vestit de Chenoa a 'El Hormiguero' que tothom busca: preu i on comprar-lo
 

💸 L'estilosa (i barata) faldilla d'Ester Expósito en 'El Hormiguero': preu i on aconseguir-la
 

Tot sobre el psicodèlic vestit d'Aitana a 'El Hormiguero': preu i on comprar-lo

El vestit d'Aitana a El Hormiguero del darrer dimecres 30 ha suscitat un interès abismal en els més acèrrims seguidors de la participant d'Operación Triunfo 2017, però també en molts dels assidus al format de l'access prime time d'Antena 3. La peça en qüestió en què la intèrpret de Teléfono va optar per centrar el seu 'outfit' va ser un vestit midi de tub, mànigues llargues i una cremallera infinita en el centre amb un estampat de lunars realment atrevit i amb un toc retro molt reconeixible. La catalana va acompanyar aquesta peça tan particular i hipnòtica, amb la qual la cantant combina els tons taronges, marrons i el verd fosc, amb unes botes altes negres d'acabat brillant, un maquillatge subtil i un semi recollit molt afavoridor deixant el seu reconeixible serrell al descobert. Miguel Bernardeau, per la seva part, va apostar per un 'total look' de camisa i pantalons en beix.

aitana miguel bernardeau el formiguer
Aitana durant la seva visita a 'El Hormiguero' al costat de Miguel Bernardeau. / Atresmedia

Ara bé, la pregunta que plana sobre els televidents és: on pot aconseguir-se el vestit d'AitanaEl Hormiguero? Doncs, lamentablement, ara per ara està esgotat. I és que aquesta peça tan original no és cap bestiesa. Es tracta d'un disseny exclusiu de ni més ni menys que l'aclamat Jean Paul Gaultier que altres famoses internacionals de l'abast de la model nord-americana Kendall Jenner ja han lluït prèviament. El preu d'aquest vestit tampoc no s'apropa a allò assequible: aquesta sola peça s'acosta als 730 euros. De fet, i per aquest mateix cost, ara mateix sí que es pot obtenir el mateix model a través d'Internet en pàgines com Farfetch, però, en lloc d'amb base de to taronja, barrejant els colors blau i groc i sota el sobrenom "vestido mini con estampado lunares".

Aitana a 'El Hormiguero': explica la seva desastrosa primera cita amb Miguel Bernardeau

La visita d'Aitana a El Hormiguero va donar, així i tot, per a molt més que per lluir vestit. El programa en va treure partit de comptar amb la parella al complet durant l'entrevista per furgar una mica més en els secrets encara desconeguts de la seva mediàtica relació. Quan Pablo Motos li va preguntar a la de Sant Climent de Llobregat per la seva primera trobada, ella no va poder evitar admetre que "la primera cita va anar fatal". A més, va explicar també que després d'aquella fatídica experiència junts no va veure massa perspectiva de futur amb Miguel Bernardeau. "Jo vaig tirar la copa per sobre de la taula... De fet, jo vaig sortir pensant que ja no ens anàvem a veure més", va revelar Aitana entre rialles. Però no hi ha dubte que no va ser així, perquè ja fa quatre anys que són junts i sembla que les coses no els hi van gens, però que gens malament.