La presència d'Ester ExpósitoEl Hormiguero d'Antena 3 dimecres 23 a la nit tenia un motiu de pes. L'exactriu d'Élite té nou projecte i el presentava ahir a la nit en l'espai de l'access prime time presentat per Pablo Motos, i és que la madrilenya estrena en tots els cinemes la cinta Venus el pròxim 2 de desembre. Expósito es fica de ple en una història de terror, d'aquestes que espanten i de veritat, i ho fa a la pell d'una gogó que, després de cometre un furt i sortir ferida, es refugia per evitar acudir a l'hospital. Fenòmens estranys a part, els espectadors han quedat impressionats també pel 'total look' de la intèrpret durant la seva visita a les formigues Trancas i Barrancas. Si et va agradar l''outfit' d'Ester Expósito a El Hormiguero i vols saber el preu i on fer-te amb la seva original faldilla cargo, continua llegint.

Tot sobre l'original faldilla d'Ester Expósito a 'El Hormiguero': preu i on comprar-la

Ester Expósito, malgrat definir-se com una noia "molt tímida", sempre ha estat agosarada quant als seus 'looks' i la seva visita a El Hormiguero no anava a ser menys. En aquesta ocasió va apostar per un estil molt més còmode i urbà que el que sol caracteritzar-la a les catifes vermelles dels festivals de cinema, encara que la senzillesa del seu vestuari per assistir al programa de Pablo Motos tampoc va deixar de ser un encert. Per a la part superior, la intèrpret va escollir un sobri i asimètric 'crop top' negre d'una màniga que deixava al descobert un dels seus braços, abdomen i melic amb un toc senzill i casual. Però el punt fort del seu abillament per aparèixer a les pantalles de l'audiència va ser una faldilla cargo—també anomenada faldilla 'parachute' — de to i estampat militar que no va deixar a ningú indiferent.

1669271599 072857 1669273400 sumari normal
Ester Expósito a 'El Hormiguero' lluint un top negre i la faldilla cargo militar.

Expósito va acompanyar aquesta faldilla amb unes botes negres altes, una cuidada manicura també negra i amb acabat brillant, un maquillatge natural subtil —el conegut com a 'makeup no makeup'- i la seva llarga cabellera rossa, solta i amb ones molt discretes. La pregunta del moment és on pot aconseguir-se la sol·licitada faldilla que la madrilenya va vestir per divertir-se juntament amb Marron i la resta de col·laboradors del format i quin és el seu preu. Doncs si bé Ester Expósito no ha fet públic en aquesta ocasió d'on són cap de les seves peces de l'estilisme que va lluir en plató, les faldilles càrrec són tendència i es poden obtenir rèpliques en botigues assequibles. Ara mateix, tant Bershka, Pull&Bear o la botiga en línia Asos tenen models molt similars disponibles en tons clars, verdosos i marrons que s'acosten als 30 euros.

Ester Expósito a 'El Hormiguero': revela la seva sorprenent "addicció"

Ester Expósito arribava "a divertir-se" a El Hormiguero per a, a més de la promoció del 'thriller' inspirat en Els somnis a la casa de la bruixa de l'escriptor nord-americà H. P. Lovecraft que protagonitza, parlar de les seves experiències durant el seu últim rodatge i explicar algunes curiositats que la lliguen directament amb el gènere cinematogràfic del terror que segur molts dels televidents no s'esperaven. "És el meu gènere favorit des de petita", admetia la intèrpret, i a Venus s'ha cobert de sang en més d'una —i de dos, i de tres— escena. El que ningú no va poder anticipar és que Expósito està encantada amb formar part de seqüències d'aquesta índole, i és que va aprofitar per comentar que una de les seves aficions més grans és veure documentals d'assassins en sèrie en bucle. "Soc addicta", feia broma.