Ara que Operación triunfo descansarà una llarga temporada per sobreexposició convé recordar els qui van estrenar el format: Bisbal anuncia companyies de telèfons, Rosa no té feina i Vero segueix la seva carrera musical humil però en forma. Una noia menys vigorosa com a cantant que com a atleta. Sempre havia mostrat un físic fibrat però ara se li ha anat la mà. Ella mateixa se sorprèn dels abdominals que ha aconseguit al gimnàs:

D'aquella joveníssima concursant d'Elx que va ser expulsada molt d'hora, a la màquina de matar que sembla. Han passat 18 anys. Verónica Romero ja en té 40 però amb el cos de Zac Efron a High School Musical. I potser no li cal. La foto de l'abans i el després permet fer-se una idea de com ha mutat, com un personatge de X-Men:

vero rosa busta OT  GTRES

GTRES

vero romero insta

@veronica_romero_vero

La noia va emigrar als EUA i a Austràlia. Diu que "El gimnàs és el meu indret preferit". Al seu gym de Sidney deu passar desapercebuda pel seu color taronja de pell, el seu ros capilar i el cos de surfera. Si ella es troba sexy, endavant les atxes.