Verónica Forqué té als seus 65 anys una segona joventut. Cada dia que passa és més fàcil que l'actriu madrilenya sigui TT, com aquest diumenge. Ja no és per insultar els catalans a Telecinco, per una filla artista underground o perquè Pilar Rahola exploti contra ella. És per l'incident que ha tingut a l'aeroport de Madrid amb agents de la Policia Nacional i un reporter canari del programa Viva la vida de Telecinco, que ho ha gravat tot. La Forqué viatjava a les Canàries per fer teatre i no tenia el justificant per poder volar. S'ha posat histèrica amb el reporter. Vídeo:

Forqué: "No,no, no, Go away, no es el momento ¿tú entiendes el español? Go, go, go. No me molestes, no te dejo ni preguntarme para que no me molestes. Tengo muchos problemas con los billetes". Males maneres i prepotència contra el pobre noi que només volia preguntar. Després la Forqué se li acosta més calmada barrejant anglès i castellà un altre cop: "Qué mal momento, no tengo el papelito para que el señor agente me deje volar. Este es muy mono, pero son muy tiesos. Ese con la coleta que no representa al cuerpo porque la lleva mal hecha. He perdido el justificante, I have lost it, my darling. I'm looking for it. Espero que mi repre me lo mande. Ramón, help". 

vero forque poli t5

veronica forque aeropuerto 1 T5

Verónica Forqué contra la policia, Telecinco

Al segon vídeo segueix el xou: "I get it, ya lo conseguí. Los señores agentes ya me dejarán pasar, espero. Es muy fuerte la gente. Un pasajero mejicano... están despistados, o yo estoy muy negativa. Guarda testimonio gráfico de este momento que les doy el justificante. No me estreséis, tu estrés no me pertenece, ya sé que eres canario. Mi repre por wasap me ha mandado el salvoconducto. Si vienes  a Tenerife tienes que venir a verme. No pienso correr, todo me sale raro últimamente".

veronica forque Telecinco

Verónica Forqué mira com boja, Telecinco

Com si la senyora visqués dins una pel·li d'Almodóvar, Los amantes pasajeros, segueix l'espectacle i a les xarxes la fan Trending Topic:

tuits forque

Verónica Forqué, TT

El programa Viva la vida és ara mateix més indispensable que Sálvame: troba nòvio a Terelu, rebenta la sentència de Rociíto abans que Sálvame, el director Raúl Prieto li roba el nòvio arquitecte a una senyora i ara Forqué fent el xou a l'aeroport. Viva la vida loca.

 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat