D’Operación Triunfo 2018 se’n parla més per les polèmiques que no pas per les actuacions dels concursants. Setmana rere setmana, el programa de Gestmusic delecta l’audiència amb una nova polèmica. Primer van ser els atacs a Ana Torroja per la lletra homòfoba d’una de les seves cançons. A la polèmica amb Mecano la va seguir l’expulsió d’una de les professores. El motiu? No “connectava” amb els seus alumnes.

Tot seguit va arribar la bronca monumental de Noemí Galera als triunfitos, que els acusava de tenir una “actitud desastrosa”. I en acabat vam arribar a veure els pits de la María, una de les concursants, que es va aixecar la samarreta davant de les càmeres.

maria villar teta ot

María Villar ensenya els pits a 'OT 2018' | TVE

Ha estat precisament la parella de María Villar la causant del darrer incendi a TVE. La cantant madrilenya era una de les dues nominades de la nit, juntament amb Marta Sánchez. O Marta Sango, com es fa dir ella per diferenciar-se de l’ex d’Olé Olé.

En acabar la seva actuació, María Villar va rebre la visita del seu nòvio Pablo. La triunfita feia dos mesos que no el veia. Però l’espectacle lamentable de la nit passada demostra que qualsevol lapse de temps, per llarg que sigui, es pot fer molt curt si t’has de retrobar amb algú així.

novio maria ot 2018

María Villar abraça el seu nòvio Pablo | TVE

El noi es va comportar com un autèntic neandertal. “¿Cómo estás viendo a María en el concurso?”, li preguntava el presentador, Roberto Leal. “Pos que flipas. Está haciendo un concurso mantecón y está buenísima. El nivell.

La conversa encara havia d’escalar força. “¿Qué es lo que más echas de menos de ella?”. El noi ni tan sols s’ho pensa: “Su culo”.

Robert Leal ja no sap on posar-se, però continua amb l’entrevista: “Te iba a preguntar qué es lo primero que vais a hacer si salís esta noche...”. Les paraules de les quals més es deu penedir d’haver pronunciat en un directe. “¿Quieres que te lo diga? ¡Follar!”. Que diu que què? Entre el públic tothom flipa. El presentador, visiblement molest, intenta tallar el noi: “No hace falta, Pablo...”. Però ell hi torna: “¡FOLLAR!”. I Roberto Leal riu, desitjant que algú se l’endugui.

roberto leal maria villar novio ot 2018

Roberto Leal no sap ni on amagar-se | TVE

María Villar sembla que és l’única a la qual tot li sembla normal. Mentre el seu nòvio ens regala aquests minuts de vergonya aliena, ella l’abraça i repeteix com n’és de guapo. Ell, que no pot treure les mans del cul de la noia, regala a la seva nòvia una darrera frase d’amor: “Eres un mantecón y estás buenísima por la tele. Cada día estás más buena”.

La cantant és una de les icones feministes de l’edició, fet pel qual va sorprendre encara més l’audiència, que escoltava atònitament les declaracions masclistes i fora de lloc de la seva parella.

La María va acabar la nit expulsada. Tenim el dubte de si van tornar a Madrid de bracet o si, després de la humiliació d’ahir, li va dir que no el vol tornar a veure ni en pintura.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat