‘Operación Triunfo’ va viure ahir una autèntica revolució. Els fans del programa van experimentar totes les emocions possibles en un únic dia. Al matí, Mónica Naranjo s’acarnissava amb el programa i deia que “OT es un coñazo”. Durant la gala, Miki va despertar les passions del públic i la ira dels ultres per cantar en català.

miki txarangio ot tve

Miki cantant un tema de Txarango al plató d'OT | TVE

El cantant C. Tangana també la va fer grossa, marxant a la francesa a mig programa. Roberto Leal, visiblement molest, el va acomiadar amb un “Hasta luego, Maricarmen”.

Però si algú va esvalotar el galliner amb una imatge que passarà a la història del programa, aquesta va ser la madrilenya María Villar.

La seqüència és la següent: un cotxe recull els ‘triunfitos’ per dur-los a plató, la María surt corrent de l’acadèmia i, sense saber ben bé per què, s’aixeca la samarreta. Com que no porta sostenidor, ensenya els pits en directe per televisió.

maria villar teta ot

María Villar ensenya els pits en directe | TVE

Els fans del programa no se’n sabien avenir. La reacció a la xarxa va ser immediata.

 

 

Sembla que a la concursant no li va portar gaire sort, perquè va acabar nominada.

maria villar operacion trinfo cantant TVE

María Villar cantant a la gala de la passada nit | TVE

Durant el programa posterior a la gala, el xat d’OT, la María es va excusar i va explicar que no sabia que allò s’estava emetent en directe. “Toda España ha visto mis tetas”, va acabar. Segur que avui hi haurà qui no ha vist les imatges. La seva resposta? Gairebé com l’acudit: “No, pero me gustaría verlas”.