Jean Claude Van Damme és recordat sens dubte per les seves mítiques actuacions a les pel·lícules d'acció en què va participar. Va ser una estrella en la seva època i encara en el dia d'avui ho continua sent. És gràcies a aquest títol d'estrella que va poder participar en pel·lícules i projectes que en el dia d'avui es recorden de molt afecte, i un exemple d'això és "Friends", sèrie en la qual l'actor d'acció va fer presència durant un capítol.

Tanmateix, no tot el que resplendeix és or, i és que l'actor malgrat que va participar en l'esmentada sèrie mítica no la va passar gens bé en absolut. Tal com ell va dir en les seves pròpies paraules: va ser una experiència molt incòmoda. Això es deu que Van Damme va expressar que la seva actuació era dolentíssima. L'actor sempre va ser bo per als cops i les escenes d'acció, no para interpretacions còmiques, i aquest va ser el seu error.

Jennifer Aniston i Jean Claude Van Damme
Jennifer Aniston i Jean Claude Van Damme

Va acceptar aquell cameo a Friends i encara en l'actualitat es penedeix d'haver-ho fet, ja que opina que va poder haver-ho fet mil vegades millor, però que mancava de la tècnica per fer-ho i de ser al nivell de la resta de l'elenc de Friends.

Jean Claude Van Damme va besar Jennifer Aniston i també Courteney Cox

És impossible de pensar que l'actor de pel·lícules d'acció va besar les dues actrius més famoses de la mítica sèrie televisiva, però va ser una cosa que va ocórrer. Això va ser a causa que el cameo de Jean Claude era precisament per ser enmig de la relació d'amistat entre Rachel i Monica, sent les actrius Jennifer Aniston i Courteney Cox les que li donaven vida, respectivament.

Jean Claude Van Damme a Friends
Jean Claude Van Damme a Friends

Van Damme va acceptar el compromís per realitzar el seu cameo a causa que pensava que seria una veritable experiència, tant per a la pantalla com per a la seva carrera, però el cert és que tan sols es va quedar amb mals records. Va tenir una mala actuació segons les seves pròpies paraules i és que opinava que se sentia fora de lloc. No estava còmode amb el que estava fent i pitjor va ser això quan va haver de besar les dues amigues de Friends.

Segons el que va explicar l'actor, les actrius es van portar amables amb ell, però el cert és que les dues van haver de demanar-li el director que li demanés Van Damme que no utilitzés la llengua a l'hora de besar-les. Això va fer que la tensió s'incrementés i es va notar. L'escena va quedar gravada per a la posteritat, però el cert és que l'actor "Doble Impacte" no està gens content amb els enregistraments, i és de suposar-se ja que la seva actuació no va ser idèntica a la que va tenir en altres pel·lícules. Tanmateix, el record li queda i també a Jennifer Aniston i Courteney Cox, ja que no tots poden presumir d'haver fet una escena "còmica" amb Jean Claude Van Damme.