El títol no és el que sembla, ja que en llegir-ho podries pensar que Jennifer Aniston té només un neurona, la qual cosa seria impossible, però el cert és que no és per interpretar-se d'aquesta manera. La realitat és que hi ha una neurona que porta el nom de la famosa actriu de "Friends", i va ser descoberta l'any 2005. Es tracta d'una neurona específica que s'activa quan es posa una imatge de Jennifer Aniston. Curiós, veritat? Doncs queda't amb nosaltres perquè coneguis molt més de la neurona Jennifer Aniston.

Ningú no s'ho podia creure, era hilarant que Aniston tingués el poder d'activar una neurona

La intèrpret que va donar vida a Rachel Green és una de les actrius més famoses que existeixen, i no és per a menys, ja que va protagonitzar un dels més famosos xous de TV que han existit en la humanitat, i potser és per això que hi ha una neurona en concret que s'activava amb la imatge de Jennifer Aniston. Tanmateix, cal ser molt més específics per poder entendre a la perfecció per què aquesta neurona omple el nom de la intèrpret de Rachel Green. El 2005, Rodrigo Quian Quiroga va liderar una investigació que en aquell moment va suposar tota una fita per a la neurociència, i és que es va descobrir la presència de la neurona ja esmentada. Rodrigo Quian és el director del Centre de Neurociència Sistèmica de la Universitat de Leicester de la Gran Bretanya, de manera que no estem parlant d'una persona qualsevol.

El cas és que investigador va portar a terme una investigació en què van participar 14 persones que patien d'epilèpsia severa, i amb l'ajuda d'elèctrodes implantats es podien veure quines zones del cervell s'activaven quan els pacients de prova observaven certes imatges. I enorme va ser la sorpresa dels investigadors en notar que hi havia una neurona que s'activava amb l'ajuda d'una foto de Jennifer Aniston. Tanmateix, després es va descobrir que l'esmentada neurona responia a un estímul en concret, una cosa que fos molt dins de la memòria de la persona, i per això li van donar el nom de l'ex de Brad Pitt a la neurona.

Aquesta neurona va ajudar a conèixer molt més com era el procés de records en la nostra ment

El cert és que durant la investigació la neurona dels participants atenia la imatge de Jennifer Aniston perquè era un moment en què sestaba en un punt molt àlgid, i per a molts "Friends" era de les sèries del moment. A més, Jennifer Aniston era en els focus per la seva relació amb Brad Pitt, així que era normal que moltes persones reaccionessin a aquest estímul en concret.