Les dites populars no menteixen. "D'on no n'hi ha, no en raja". Almenys no raja res positiu, intel·ligent ni assenyat. És el que ha demostrat Valentín Garal, exconcursant de Masterchef 7 i col·laborador de Ciudadanos. Ara una altra dita, aquest en castellà, que el madrileny l'entendrà millor: "Todo lo malo se pega".  I el cuiner de la bandereta espanyola fins a la sopa s'ha encomanat de la característica més popular al món naranjito: Una pèssima educació, amanida amb un gust aberrant i una dèria malaltissa per la crispació i l'alarmisme fatxa. Es veu que Garal, un cop fora de les cuines televisives, busca desesperat la seva quota d'atenció. I està disposat a defecar bajanades infectes a tort i dret. Ell es creu molt punyent i graciós. Però el miratge el pateix només el seu cervell, mentre que la realitat dicta un altre diagnòstic. "Una m....", parlant en plata, com li han dit a les xarxes socials.

Valentin Garal Masterchef quadre Felip @valentinmchef7

Valentin Garal @valentinmchef7

En Valentín, que comparteix la coïssor espanyolista de dreta extrema i extrema dreta pel nou govern d'esquerres a Espanya, és ara analista polític i televisiu a temps parcial. Està molt bé. Com tot quisqui, té dret a opinar i dir la seva. El que no hauria de fer, però, és proferir greus ofenses que freguen la il·legalitat, com la que dedica a Roberto Enríquez, més conegut com Bob Pop, col·laborador d'Andreu Buenafuente a Late Motiv. En Bob és molt d'esquerres, però no insulta gratuïtament els adversaris. És molt més educat, intel·ligent i irònic que tot això. Enríquez va dedicar una àcida intervenció a tots aquells entestats en repetir paraules com comunisme, apocalipsis, traïció, etcètera. Massa informació per a Valentín, que reaccionava amb aquest infecte tuit (i pel qual s'està victimitzant, per a més 'inri'). "Yo creía que Bob Pop y yo compartíamos que nos gusta que nos soplen la nuca, pero resulta que él prefiere que se la vuelen". Vaja, vaja. Quin combo t'has marcat, fiera. Ves recollint els trossos de dignitat que et queden, que t'has lluit.

Bob Pop Late Motiv Movistar#0

Bob Pop Late Motiv Movistar#0

Tuit Valentin Masterchef contra BOB POP @valentinmchef7

Valentin Garal plora Masterchef

Valentin Garal Masterchef RTVE.es

L'única cosa que vola aquí sembla que sigui la última neurona sana del personatge. Ser fatxa perjudica perillosament la salut mental

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat