Helena Garcia Melero és una de les presentadores més estimades de Catalunya. És un dels pilars de TV3, de la nova TV3 de Sigfrid Gras, renovada i trencadora. Així sí, Sigfrid. La Melero és cert que porta molts anys a la tele, però els resultats que està aconseguint amb aquesta temporada del 'Tot Es Mou' són espectaculars. Ja són uns quants els dies que el programa de matins i migdies de la pública de Catalunya supera a 'El Programa de Ana Rosa', i tot gràcies a l'Helena i el seu seguici de col·laboradors i col·laboradores. També tot això és gràcies a les seves noves seccions i a la seva mare, sí a la Rosa Maria.

Helena G Melero TV3
Helena Garcia Melero / TV3

La Rosa és la mare de l'Helena Garcia Melero i es va donar a conèixer a l'opinió pública un 1 de febrer de l'any 2013, quan va trucar en directe a TV3 per a preguntar una recepta d'unes croquetes i l'arrebossat d'aquestes. La trucada es va convertir en viral i ara es pot rescatar a Internet. És meleta de romer. Ahir, 10 anys després, una dècada més tard, va tornar a passar. Era, llavors, una trucada pactada, però la presentadora de TV3 no en tenia ni remota idea de que les seves col·laboradores li pararien aquesta amable trampa. Altre cop, la Rosa entrava en directe per a parlar de croquetes i tornar a sorprendre la seva fenomenal filla. Què bonic tot plegat!... I avui se n'ha seguit parlant. El tema dona molt de si.

Melero fa 10 anys   TV3
Melero fa 10 anys a TV3

I tant si dona de si. I és que en el programa d'aquest matí, la Melero s'hi ha recreat, explicant les sensacions de la seva mare després de la trucada. "Ha dormit més tranquil·la perquè ja ha resolt el dubte de les croquetes 10 anys després. Vaig poder parlar amb ella tard perquè el telèfon no li parava de sonar. Està una mica desbordada", li explicava la Melero a la seva colabo Míriam Riau. A continuació, el 'TEM' ha repassat algunes de les millors piulades sobre la trucada sorpresa d'ahir, recreant un moment icònic de la televisió de Catalunya.

Melero es canvia el Twitter per sa mare

La presentadora, mare d'en Joan, de 13 anys, és una excel·lent mare i una excel·lent filla. Segur que també serà una excel·lent àvia, però per això encara li falta. Avui, però, ha fet un gest impressionant: ha posat la seva mare a la descripció de la seva biografia de Twitter, elevant així la Rosa Maria a la categoria de famosa. Des de fa unes hores, podem llegir el següent en el Twitter de l'Helena: "Filla de la Rosa Maria. Ep! I del Josep Maria. Mare. Periodista de TV3, Journalist. Esport. Gastronomia. Llibres. No tinc facebook". Va, seguiu-la: @HelenaGMelero

"Em pensava que estava al plató"

El més fort de tot és que Melero es va arribar a pensar que les seves companyes de programa havien portat la Rosa Mª al plató del 'Tot Es Mou'. "Va haver-hi un moment que ma mare va dir 'estic aquí'. No sabia ja on arribava la sorpresa aquesta que muntàveu", confessava la Melero. Efectivament, va tombar-se per mirar si la mama s'havia presentat al plató. Doncs no, però... i d'aquí 10 anys? TV3 ens deu una tercera part, un spin-off d'aquest episodi inacabat. Volem posar-li cara a la Rosa Maria!

Moment en que Melero es pensa que sa mare entra al plató   TV3
Moment en què Melero es pensa que sa mare entra al plató / TV3