La pèrdua inesperada de Fernando Gómez-Acebo, a 49 anys ha deixat de pedra a la Família reial. El cosí de Felip VI i fill de la infanta Pilar Borbómoria aquesta matinada a causa d'una insuficiència respiratòria que patia de feia anys. Era el petit de cinc germans: Simoneta, Joan, Bruno i Beltrán i, segons molts mitjans, el nebot preferit de la reina Sofia. Encara que l'entorn més proper coneixia la situació Gómez-Acebo a notícia arribava de forma inesperada per la premsa i sobretot pel rei Joan Carles, a qui l'ha enganxat a Baréin mentre assistia a la primera carrera de la Fórmula 1 2024, una aparició que afirmava, després d'hores d'expectació, que no assistirà a l'últim adeu del seu nebot. 

Simoneta, germana de Fernando Gómez i la seva filla  / EFE
Simoneta, germana de Fernando Gómez i la seva filla / EFE
Monica Martin, exparella de Fernando,arribant al tanatori / EFE
Monica Martin, exparella de Fernando,arribant al tanatori / EFE
Infanta Elena arribant al tanatori  / EFE
Infanta Elena arribant al tanatori / EFE

Durant tot el matí, la premsa ha anat veient com arribaven els germans, amics i cosins de Fernando Gómez-Acebo, com per exemple la infanta Elena. Però, sense cap mena de dubte el que ha commocionat a tot el focus mediàtic ha sigut Nadia Halamandari, periodista grega i mare de Nicolás, l'únic fill que tenia el nebot del rei. Encara que el seu matrimoni no va acabar de funcionar, tots dos tenien molt bona relació i, a més, estaven en contacte constantment a costa del seu fill. Una història d'amor sorprenent que arribava després del divorci amb Mónica Martín Luque. Tots dos es casaven pocs dies abans de donar a llum a Nicolàs, qui amb vuit anyets s'ha d'acomiadar tristament del seu pare.

Maria Zurieta  / EFE
Maria Zurieta / EFE
Beltrán Gómez Acebo, Rafel Medina i la seva dona /  EFE
Beltrán Gómez Acebo, Rafel Medina i la seva dona / EFE

La periodista grega i el fill de la infanta Pilar de Borbó es casaven en una celebració íntima i per sorpresa l'any 2016, ella estava embarassada i amb el compte enrere per donar vida al seu primer fill. La notícia l'ha ensorrat per complet, i tan sols uns moments després d'assabentar-se, ha volgut deixar un record a través de la xarxa. El seu perfil d'Instagram és privat, i per això, no s'ha pogut difondre la imatge, però segons asseguren mitjans, Nadia Halamandari publicava una fotografia de la flama d'una vela, per mostrar el seu condol a la seva exparella. Ni peu de foto, ni cap mena de descripció, no calien paraules per definir-ho. Aviat rebia una pluja de comentaris de suport per la pèrdua. 

Nadia Halamandari arribant al tanatori  / EFE
Nadia Halamandari arribant al tanatori / EFE

 

Nadia Halamandari al tanatori  / EFE
Nadia Halamandari al tanatori / EFE

Un matrimoni amb alts i baixos de tota mena, doncs, al llarg del temps es van anar donant segones oportunitats, encara que finalment no van acabar de congeniar. Tot i això, la imatge de la periodista grega arribant al tanatori fa posar la pell de gallina. Ensorrada i dolguda, avui s'acomiadava eternament com la seva viuda, ja que es desconeix si estaven oficialment divorciats, legalment la premsa i el públic l'han catalogat de viuda. 

Amb tan sols 49 anys, Fernando Gómez-Acebo moria aquesta matinada, rodejat dels seus íntims. Una imatge de comiat que afirma la unió i la bona relació de tots els fills de la infanta de Pilar de Borbó. 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!