Sembla que la corona anglesa no és l'única família reial delicada de salut. Zarzuela s'ha despertat amb la pitjor de les notícies. Fernando Gómez-Acebo,el fill petit de la infanta Pilar de Borbó ha mort a 49 anys. El nebot de Joan Carles i cosí de Felip VI ha traspassat de forma sobtada després de mesos lluitant contra una insuficiència respiratòria que s'havia agreujat arran de contagiar-se de la Grip A en els últims mesos. Una inesperada notícia que, si més no, reunirà a tots els membres de la casa reial per donar-li l'últim adeu. 

Fernando Gómez Acebo  / GTRES
Fernando Gómez Acebo i la infanta Pilar de Borbó  / GTRES
simoneta fernando gomez acebo funeral pilar borbo gtres
Simoneta Gómez-Acebo i Fernando Gómez- Acebo l'any 2020 / GTRES

Fernando Gómez-Acebo, conegut per molts amb el sobrenom 'Coco', és el petit de cinc germans: Simoneta, Juan, Bruno y Beltrán, que des del seu ingrés no s'han separat d'ell en cap moment. Segons ha confirmat aquest matí 'Vanitatis' el nebot de Joan Carles feia temps que arrossegava problemes de salut respiratoris crònics, cosa que l'hauria fet ingressar més d'un cop en un hospital. Una patologia delicada que pot complicar contagis com per exemple el que contreia fa mesos, la Grip A. La seva situació sempre ha alertat als seus familiars que fins a l'últim dia han estat al seu costat, una imatge que demostra i afirma la unió entre els fills de la infanta Pilar. 

Fills Infanta Pilar funeral / GTRES
Fills Infanta Pilar a l'enterrament de la seva mare l'any 2020 / GTRES
Boda Fernando Gómez Acebo /  Revista Hola
Boda Fernando Gómez Acebo i Nadia Halamandari / Revista Hola

L'última aparició del Fernando Gómez-Acebo fou l'any 2020 durant l'enterrament de la seva mare, la infanta Pilar que moria a causa d'un càncer de còlon tan sols fa tres anys. Una de les figures més importants per al benjamí dels germans era la seva dona Nadia Halamandari, periodista grega, amb qui es casava ràpidament l'any 2016 i de forma discreta just abans de donar a llum a Nicolás el seu primer i únic fill en comú. Una relació sentimental que no va acabar de sortir bé, a causa de la distància, però, mantenia una molt bona relació d'amistat fins a l'últim dels seus dies. Abans, però, el nebot de Joan Carles també va estar casat amb Mónica Martín Luque fins al 2013, quan van decidir divorciar-se després de donar-se un sap d'oportunitats. 

Felip i Leticia a l'enterrament Pilar de Borbó / Europa Press
Felip i Leticia a l'enterrament Pilar de Borbó / Europa Press
Fernando Gómez Acebo / EuropaPress
Fernando Gómez Acebo / EuropaPress

La seva vida personal va estar plena d'alts i baixos amorosos que tothom coneix. Tot el contrari que la seva vida laboral, la qual ha estat tot un misteri. Segons apunta la revista Semana, Fernando ha treballat en negocis familiars com Lietama Comunicación Integral i també ha estat soci de Gavijosa Finanzas, propietat de la seva mare. 

Ahir a la matinada, la família comunicava la notícia i des d'avui, dissabte 2 de març, romandran al tanatori de Tres Cantos perquè amics i familiars puguin acomiadar-se del fill petit de Pilar de Borbó. L'ull mediàtic se centrarà en el retrobament dels reis emèrits i la visita de Joan Carles a la resta de la família.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!