La Família Reial està de dol davant la pèrdua de Fernando Gómez-Acebo, el benjamí dels cinc fills de la infanta Pilar de Borbó. El cosí de Felip VI moria a 49 anys a causa d'una insuficiència respiratòria de la qual no s'havia pogut recuperar. Una notícia que arribava de sorpresa pels mitjans, però, que l'entorn de Gómez-Acebo ja era coneixedora durant els últims dies. Avui, dissabte 2 de març, l'entorn de la família reial li donava l'últim adeu al tanatori dels Tres Cantos de Madrid. Durant el dia hem anat veient com arribaven alguns dels seus cosins, expectants per veure l'arribada de Joan Carles, ara ja sabem que no anirà a acomiadar-se del seu nebot. Sí, com ho llegiu. 

fernando gomez acebo  GTRES
Fernando Gómez-Acebo amb la seva mare Pilar Borbó /GTRES
simoneta fernando gomez acebo funeral pilar borbo gtres
Simoneta i Fernando Gómez-Acebo a l'enterrament de la seva mare / GTRES

Sembla que la frase de Juan Carlos ya no vive aquí se l'han pres al peu de la lletra, perquè ja no torna ni per dir l'últim adeu al seu nebot. Amb 86 anys, Joan Carles ja en portava gairebé quatre vivint als Emirats Àrabs i recentment, coneixíem el nou destí per residir: Suïssa. Ell no para quiet, però sempre lluny dels problemes i els enrenous que envolten la Casa Reial. Si més no, avui ens despertaven amb un nou mal tràngol sense consol: la pèrdua de Fernando Gómez-Acebo, el seu nebot. Mentre aquí Espanya, la premsa i el públic esperaven la seva arribada al tanatori, l'han enxampat de ple en un altre acte multitudinari fora de lloc, la primera carrera de la temporada 2024 de Fórmula 1. 

Joan Carles apareixia en directe des de DAZN assistint a la primera carrera del Mundial de Formula 1 de 2024 al circuit de Sakhir, a Baréin. Un esdeveniment que no s'ha volgut perdre per damunt de tot l'entrellat familiar, ahir ja va presenciar de ben a prop la classificació d'aquest divendres on va poder saludar Carlos Sainz i felicitar-lo per la quarta posició i a Fernando Alonso que va quedar en sisè lloc. Assegut en un carret de golf i ajudat pel seu fidel bastó, el canal televisiu l'enxampava de ple una estona abans del tret de sortida de la cursa. Molt fort. 

Nadia Halamandari arribant al tanatori  / EFE
Nadia Halamandari arribant al tanatori / EFE
Monica Martin arribant al tanatori / EFE
Mónica Martín arribant al tanatori / EFE
Simoneta, germana de Fernando Gómez i la seva filla  / EFE
Simoneta, germana de Fernando Gómez i la seva filla / EFE

La pèrdua del seu nebot no ha sigut una excusa per saltar-se una de les seves activitats preferides: la seva afició per l'esport de motor. I és que la notícia de la pèrdua li arribava mentre era a Baréin, un destí que li queda a poc més d'una hora en avió de la que fou la seva residència a Abu Dabi. Mentrestant, aquest matí hem anat veient com arribaven familiars i amics de Fernando Gómez-Acebo, com les seves dues exparelles Nadia Halamandari i Mónica Martín Luque,però no cal esperar a ningú més. Sembla que el seu tiet no estarà present en la cerimònia del comiat.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!