Nou ridícul de TVE. Fa 3 setmanes el programa de Mónica López al matí de La 1 va humiliar la princesa Elionor amb un rètol on informava dels seus estudis a Gal·les dient Leonor se va de España como su abuelo. Van rodolar caps. Ara han comès una errada encara més maldestra. Per informar de la vacunació saltant-se les cues d'Espanya de les infantes Cristina i Elena a Abu Dhabi ho han il·lustrat amb la foto no de les infantes sinó de la princesa Elionor i la infanta Sofia. 

infantes tve

monica lopez tve

La hora de la 1, TVE

El desastre mereix responsabilitats no d'un guionista sinó dels màxims responsables: els directors del programa, els catalans Mónica López i Lluís Guilera, o el màxim responsable de TVE Enric Hernández, exdirector d'El Periódico. No es pot fer tan malament a la TV pública. Periodistes d'informatius que ignoren que les filles de Felip i Letícia no són infantes, com les germanes de Felip, sinó que són princesa hereva Elionor i infanta Sofia.

elionor tacosn sofia no EFE

La infanta i la Princesa, GTRES

Un desastre i durant l'emissió ni Mònica López ni el co-presentador han volgut ni sabut corregir quan s'emetia la foto en el gegant videowall. Feia mal als ulls. Els que miraven TVE han quedat al·lucinats: les nenes també s'han saltat la cua de la vacunació amb 13 i 15 anys. Penós.

El matinal de TVE segueix demostrant que no té el nivell mínim per seguir emetent-se. Quan sempre s'equivoquen amb la Corona i menors és que alguna cosa passa en aquella redacció. I tots cobren diners públics.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat