Merlí acabarà pels volts de Nadal i TV3 té a la recambra diferents sèries per renovar: Nit i dia, El crac o Cites. Mentre Vicent Sanchis esfulla la margarida ha apostat per fer-ne una nova de trinca: Benvinguts a la família. El rodatge va començar el 9 d’octubre i acabarà abans de les eleccions, el 20 de desembre. Els seus autors, els mateixos de Polseres vermelles (sense Albert Espinosa) o Cites la defineixen com una comèdia negra . Hi trobarem una actriu inèdita a TV3 com a protagonista, Melani Olivares, coneguda per fer de prostituta a Aida de TeleCinco. Tindrà 13 capítols de 50 minuts i la produeix Filmax. Sanchis segueix arriscant després d'una fallida arrencada del nou culebrot Com si fos ahir.

benvinguts familia  TV3

TV3

Es grava a una casa de Sant Pere de Vilamajor, al Vallès Oriental. Allà hi viu l’Àngela, el personatge d'Olivares, els seus tres fills, i el seu cunyat (el germà del seu exmarit, que la va abandonar quan estava embarassada). Es queden al carrer després de que el banc els embargui la casa i l’Àngela s’enfronta al seu pare, amb qui fa més de vint anys que no es parla. Pau Freixas, productor executiu, explica que Benvinguts a la família és un retrat de “les estructures familiars actuals”, que defineix com “frankensteins”, formades per fills adoptats o de relacions anteriors, amb familiars “acoplats” o matrimonis homosexuals. Pren de model sèries americanes com Modern family, Shameless i Wheeds.

benvingut 3  TV3

TV3

L’actriu de Badalona farà de “mare d’una família desestructurada, però amb una unió molt forta”.  Es trobarà amb la nova dona del seu pare, la Victòria, interpretada per Yolanda Ramos, actriu i humorista catalana que va ser a TCMS l'any passat. Una dona “molt límit, sense filtre a l’hora de parlar, però també molt propera”. Nao Albet, que ara veiem a Merlí embolicat amb el Pol, encarna el paper de fill gran de l’Àngela. També formen part del repartiment els actors Ivan Massagué, Lluís Villanueva o Joan Carreras. Queda per saber si vindrà acompanyada els dilluns de Crackòvia que va prometre tornar el 2018.