TV3 ja només emet una sèrie, Com si fos ahir. Els problemes pressupostaris de la cadena, derivats de la davallada d'ingressos per la pandèmia, han acabat amb la sèrie de la nit del dilluns. Després de repescar Merlí sapere aude de Movistar o Altsasu d'ETB, dilluns vinent ja no hi haurà ficció i s'emet Crims, la docusèrie de crims reals de Carles Porta. A l'espera de noves ficcions, la cadena reforça el culebrot del migdia amb 6 nous actors:

BIEL DURAN i CARLOTA OLCINA:

CSFA NOTA 2 Nous actors Carlota i Biel

Biel Duran i Carlota Olcina, TV3

Dos vells coneguts dels culebrots del migdia: Biel Duran era el nen de Nissaga de poder, el fill d'Enric Majó, la mà dreta de Mateu Montolís. I Carlota Olcina, molt recordada d'El cor de la ciutat. Ara interpreten la Cristina i el Quique, pares d’un nen que va a la mateixa classe que l’Èric, el fill gran de la Noe. Semblen la parella perfecta, però no.

ALEIX MELÉ:

com si fos ahir TV·

Aleix Melé, TV3

En el capítol de dimarts un misteriós personatge espera a la parada del bus. És el Juli (Aleix Melé), jove simpàtic i solter, enamorat de la seva feina com a mestre en una escola de Sabadell. Potser no es podia saber: amaga alguna cosa. Bona tria perquè l'actor té un halo de misteri. Ha aparegut a sèries: de TVE Acacias 38, o Instinto de Movistar+ o Cites de TV3.

JULI FÀBREGAS i MERITXELL HUERTAS:

CSFA NOTA 2 Nous actors Meritxell Huertas

Meritxell Huertas amb Eduard Farelo, TV3

En Juli Fàbregas és un vell conegut de TV3, del culebrot La Rosa, continuació de Poble Nou, i més recentment Les de l'hoquei. Meritxell Huertas és una exactriu de La Cubana i ha fet incursions a TV: Aída, Me lo dijo Pérez o Saturday Nigth Live a Telecinco. Interpretaran dos excompanys d'institut dels protagonistes, que no eren de la colla. La Gina era més coneguda com “la balena” i no els ha perdonat el tracte. I l’Ignasi té comptes pendents amb la Marta.

617

Com si fos ahir, TV3

VICENTA N'DONGO:

Nous actors Vicenta N'Dongo

Vicenta N'Dongo a Com si fos ahir, TV3

Dijous serà el torn de l’Eulàlia (Vicenta N’Dongo). La Sílvia i la Gemma la van conèixer el cap de setmana que van marxar de viatge. És una executiva d’alt nivell solitària però plena d’energia i ganes de viure que entrarà com un huracà a la vida de les dues amigues.

com si fos ahir actors

Els actors de la sèrie, TV3

Cares joves per una sèrie a la que no li agrada dir-se "culebrot". Li va pitjor d'audiència que quan eren truculents. L'últim capítol va fer un correcte 14,7% i 255 mil espectadors. Bona audiència però lluny de Nissaga o El cor. Un afegitó: Nissaga de poder s'emet a la mateixa hora però a 8tv: fa un trist 0,5%. Immerescut.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat