Decisió sorpresa a TV3: aquest dilluns no es va emetre l'Alguna pregunta més, i el programa queda cancel·lat totes les nits de la setmana. Ni els dimecres, el seu dia habitual, ni cap altre. El programa està produït per Antoni Bassas des de fa gairebé 20 anys a TV3, adaptant la seva secció final d'El matí de Catalunya Ràdio amb Manel Fuentes i Xavier Bosch. Divuit temporades després el programa ha evolucionat, ja no depèn només de talls de teles espanyoles perquè Telecinco prohibeix reproduir els seus canals. El reporter del bigoti, insuperat David Verdaguer, ara són dos que imiten Caiga quien caiga. El xou segueix fent audiència però menys. És l'únic programa després del Telenotícies que fa menys audiència que el programa posterior, El foraster

apm tv3 logo

Logo de l'APM?, TV3

Dilluns TV3 va estrenar Cucut, la nova sèrie de ficció dels dilluns que, com va vaticinar EN Blau, va fer molta audiència, líder i primer programa més vist del dia: 18,8% rondant el mig milió d'espectadors. I per protegir-la, la va ubicar al lloc estrella de la cadena, després del TN vespre. Per aquesta raó va cancel·lar l'APM. La sorpresa és que no canvia el programa de nit sinó que l'envia a l'infern: el matí del cap de setmana. A aquella hora del vermut, els diumenges, poca gent mira la tele. Doncs en aquell desert s'emetrà ara l'APM: diumenges a quarts de dues del migdia, abans de Ramon Pellicer i Cristina Ribas. El veurà menys gent.

Ramon Pellicer cara sorpresa TV3

Ramon Pellicer fa cara de saber-li greu, TV3

Una altra decisió estranya de TV3 és que el mateix diumenge després de dinar emetrà l'APM  extra, una versió més llarga del mateix programa abans del concurs Atrapa'm si pots. O sigui, dos APM el mateix dia, a les 13:50 i a les 19:15. Els guionistes ja no podran repetir gags en els dos programes perquè seria encara més desastrós. Un despropòsit que ha irritat els fans del programa a twitter que amb molta conya fan seus memes del programa com el del president Núñez dient "És motiu de cesse":

El programa no es pot trobar al web de TV3 a la carta per una senzilla raó: en incloure imatges d'altres cadenes no pot aparèixer al web oficial de la cadena, TV3. Es pot trobar bussejant a Youtube. La decisió sembla que serà temporal. Segons apunten a EN Blau fonts de TV3, mentre duri Eufòria els divendres, la gran pel·lícula va els dimecres i Cucut els dilluns. I no queda espai a la nit per l'APM. Com que pel·lícules no s'acaben, amb sort quan acabi l'emissió de tots els capítols de la sèrie Cucut si ningú no ho impedeix, l'APM tornaria al prime time. O no. És l'únic programa setmanal que s'ha emès tots els diferents dies de la setmana, marejant els seguidors. Maltracte? És un programa relativament barat: pels dos setmanals, APM i APM extra la productora d'Antoni Bassas cobra un milió quaranta-set mil euros de TV3. Per comparar, Polònia costa el triple. Que no nos engañen, que nos digan la verdad.

TV3 vol precisar que fa temps que aposten per una graella líquida. Volien recuperar el gran espectacle per les nits de divendres i tot plegat els ha portat a fer alguns moviments. L'"APM?", temporalment va a l'"acces" del "TN Migdia" edició cap de setmana, que TV3 considera un bon lloc, tot i que és impossible fer allà mig milió d'espectadors. Afegeixen que aviat tornarà al prime time. Els programes no tenen ja 12 ó 13 capítols i això fa que puguin fer unes graelles més flexibles, fins i tot adaptables a les circumstàncies, i molt més estratègiques.