Confessions n'hi ha de tots els tipus, però poques com les que l'actor català David Verdaguer ha deixat anar a la recent entrevista que ha concedit pel programa de RAC1, Via Lliure. El de Girona acaba de finalitzar la seva obra de teatre El mètode Gronholm a la capital catalana, i es prepara per començar la nova temporada del programa de TV3, Tabús. I, entre tots els projectes que té a sobre de la taula, ha tret temps per parlar de la seva vida més personal, recordant al seu avi, el seu pas per l'escola i una surrealista situació que va viure gràcies als seus pares. De què es tracta?

David Verdaguer, TV3

David Verdaguer, TV3

"A la meva família no hi ha ningú que sigui divertit, a excepció del meu avi", ha assegurat l'actor català, durant el matí del diumenge 28 de febrer, qui també ha dit que a l'escola no va patir bullying perquè els seus companys reien molt amb ell. "El meu avi, quan era viu, sí era graciós", ha confessat. Tot seguit, ha recordat un dels últims moments que va viure amb ell a l'hospital, abans de perdre la vida. "Només ens deixaven entrar a l'habitació d'un en un i un dia em va dir que entréssim d'esquena, perquè els metges es pensessin que sortíem de l'habitació." Una anècdota de Verdaguer que ha desencadenat el riure del presentador de l'espai radiofònic, Xavi Bundó. "Era un home molt intel·ligent i l'humor l'utilitzava molt bé", ha afirmat David.

Encara que, per humor, el que va haver de posar quan va viure un surrealista moment amb els seus pares. El de Girona, recordant episodis del passat, ha explicat un record que mai oblidarà. "Alguna vegada apartaven els sofàs i, quan arribava a casa, me'ls trobava en xandall, amb botes de country i una gorra ballant". David Verdaguer trencant tabús i parlant de situacions delirants viscudes amb els seus pares. Pròximament a TV3, parlant de més temes que molts no s'atreveixen.