TV3 ha decidit cancel·lar aquest dimarts el Tot o res, el programa de cultura general que presenta cada vespre l’Ares Teixidó.

Segons ha pogut saber en exclusiva El Nacional, han estat cancel·lades les gravacions programades per a la setmana vinent, i només s’emetran els programes que ja han estat editats.

La productora del programa, Triacom, i l’equip que l’ha fet possible, estaria “dolgut” perquè la cadena pública “no s’ha esperat a que s’emetessin els canvis” que ja havien estat preparats. Entre aquests, per exemple, l’app que havia de sortir la setmana vinent.

 

A post shared by Ares Teixidó (@aresteixido) on

Les mateixes fonts apunten que TV3 culpa directament la presentadora, Ares Teixidó, del mal resultat, i que a canvi havia proposat altres noms, entre els quals hi hauria el Peyu, col·laborador de l’APM.

Els possibles presentadors proposats no haurien convençut Triacom, que hauria plantejat la possibilitat d’Albert Om per “garantir l’èxit del programa”, una opció que tampoc no ha tirat endavant.

Després de la manca de substitut, TV3 ha decidit aquest mateix matí cancel·lar el programa en una decisió fulminant.  

En una entrevista a El Nacional de principis del mes passat, Teixidó es declarava "orgullosa" de presentar a TV3, a més de dir que volia "seguir molts més anys aquí". Finalment, i a no ser que sigui cridada per a un nou projecte, l'aventura haurà durat escassos tres mesos.