Nova tragèdia al gremi d'actors espanyols. I ara de debò per tractar-se d'una mort molt prematura, la d'una jove actriu de 28 anys, la madrilenya Beatriz Álvarez-Guerra, famosa de sèries a Telecinco com Anclados, la substituta de la comèdia Aída però que transcorria a bord d'un creuer de luxe. L'accident va succeir dimarts a la tarda al municipi pontevedrés de Cotobade, on un vehicle en què viatjava una parella va caure al riu Almofrei. Ell, de 24 anys, va resultar ferit i va acabar detingut per circular sense carnet de conduir (dimecres va ser posat en llibertat i està investigat per un delicte d'homicidi per imprudència). I ella, de 28 anys, va morir a la llera. Ara se sap que és la coneguda actriu, Beatriz Álvarez-Guerra Fernández, natural de Madrid. La Unió d'Actors ho ha sabut el dijous, dos dies després:

Segons informa La Voz de Galicia la parella no circulava habitualment per aquesta carretera. Tots dos vivien a Madrid i gaudien d'uns dies de vacances a Valongo (Cotobade), d'on era el pare d'ell, un oftalmòleg ja difunt. Expliquen al diari els que van coincidir aquests dies amb la parella que semblaven contents. Res no fa pensar ni en suïcidi ni en violència de gènere. De fet, van entaular conversa amb alguns veïns perquè els agradaven molts els gossos del llogaret i van demanar que els deixessin passejar-los. Els faltaven poques hores per tornar a Madrid quan van patir el fatal accident. Els veïns no sabien la identitat de la morta perquè no era habitual que vinguessin i no els coneixien més que de la TV.

Accidente Beatriz Protección civil
Accidente Beatriz Protección civil
Accident segons Protecció civil
Accident segons Protecció civil

Segons la SER, l'accident va tenir lloc a les 15.10 hores, quan el cotxe va caure al riu a l'altura del quilòmetre 1 de la PO-235, al pont de Loureiro. El cotxe va quedar en posició invertida amb la part davant on es trobaven els ocupants submergida després de l'accident. El jove va ser capaç de sortir pels seus propis mitjans i es va acostar a una finca per alertar els veïns dels fets i demanar ajuda. El cadàver de Beatriz Álvarez-Guerra va ser trobat a l'interior del vehicle. després de més d'una hora de cerca confirmant el desenllaç fatal. El cotxe va ser retirat del riu amb una grua.

Beatgriz López Guerra instagram
Beatriz López Guerra instagram

Unes vacances al poble del nòvio jove, una imprudència del noi conduint sense carnet, un pont i un riu. Una acusació d'homicidi imprudent. Una noia morta. Una família destrossada. Un drama. D.E.P.