Dies de retorns. De final de les vacances i tornada a la feina. Evidentment, també a les graelles dels principals programes. A la ràdio, Basté i Rosel ja ocupen els matins de Catalunya. A la tele, Griso ja indigna al personal Espejo público i Ana Rosa Quintana torna dilluns anunciant famosos catalans com a fitxatges estrella, mentre que Lídia Heredia ja és al capdavant d'Els matins a TV3. A la televisió catalana, aquest dissabte torna també Preguntes freqüents amb alguna nova cara i la setmana vinent, un dels programes de més èxit de la casa, Està passant, tornarà a ser l'avantsala dels Telenotícies pocs minuts després de les 8 del vespre.

esta passant quarta temporada2

Jair Domínguez i Toni Soler (TV3)

Després d'una certa incertesa sobre la seva continuïtat, torna un dels programes preferits per l'audiència. Toni Soler i Jair Domínguez tornaran amb el seu punyent sentit de l'humor despullant la classe política. La tercera temporada la van tancar amb unes dades excel·lents d'audiència. Una mitjana de 382.000 espectadors, amb un 18,9% de quota, i això que ja fa un temps que no hi és la tercera pota de la taula que va ajudar a l'èxit immediat del programa durant la primera etapa, Òscar Andreu.

esta passant quarta temporada trident

Jair Domínguez, Toni Soler i Òscar Andreu (TV3)

El trio que formava amb Soler i Domínguez era del millor que es podia veure a la tele del país. I ara, aquell trident incombustible tornarà a reunir-se, això sí, un cop per setmana.

Un retorn esperadíssim. Els fans pregaven per tornar a veure Andreu al plató de l'Està passant. Veurem, però, si torna una de les seccions estrella que conduïa el presentador, aquella pantalla on provocava hilarants reflexions amb les seves troballes.

oscar andreu la pantalla

Òscar Andreu (TV3)

Sigui com sigui, ben tornat. Això sí, segur que als espectadors se'ls quedarà curt veure'l només un dia a la setmana.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat