"Esperaba arrancar hablando de otros temas, pero desafortunadamente volveremos a tratar las novedades sobre la pandemia. También va a ser una temporada política muy importante, con elecciones a la vista en Cataluña y unos presupuestos generales del Estado que aprobar". És la declaració d'intencions d'Ana Rosa Quintana abans de tornar a la feina el proper dilluns i posar-se al capdavant d'El programa de Ana Rosa després de les vacances d'estiu. Un estiu en el qual no ha pogut desconnectar: "evidentemente he estado pendiente de lo que ha ido sucediendo, con todo lo que está pasando no se puede ni se debe desconectar”.

ana rosa estiu

Ana Rosa Quintana (@anarosaquintana)

Al mateix temps, ha volgut treure pit amb els seus substituts: “ha sido un verano muy tranquilito, en casa con la familia y viendo a mis compañeros de ‘El programa del verano’, que han hecho un trabajo realmente espectacular, tanto Ana Terradillos y Patricia Pardo como Joaquín Prat durante el mes de julio. El espacio ha tenido una de las mejores acogidas veraniegas de su historia”.

susana griso ana rosa gtres

Susanna Griso i Ana Rosa Quintana (GTRES)

Així doncs, dilluns 7 de setembre a les 9 del matí, AR tornarà als matinals televisius. La seva gran rival, Susanna Griso, ja fa dies que belluga, ja que va tornar abans davant les càmeres. Això sí, totes dues començaran igual, entrevistant un polític del PP. Griso a Casado i Quintana a Martínez Almeida. I enguany hi haurà una tercera en discòrdia, la catalana Mònica López, que es farà càrrec del programa dels matins de TVE.

Monica Lopez

Mònica López TVE

Precisament un altre català és el fitxatge estrella d'Ana Rosa Quintana de cara a la nova nòmina de col·laboradors i tertulians amb els quals s'envoltarà. Toni Castejón, secretari general Sindicat de Mossos, habitual convidat en molts programes de TV3, com el Preguntes freqüents o Els matins, i a qui sovint també hem vist connectant amb Ana Rosa, és un dels noms amb qui la presentadora anirà comptant regularment.

toni castejon

Toni Castejón (TV3)

toni castejon ana rosa

Toni Castejón i Ana Rosa Quintana (Telecinco)

Una altra de les principals novetats de la nova temporada serà la incorporació d'una taula formada exclusivament per polítics dels principals partits. Alguns dels noms que anirem veient regularment seran els de Antonio Miguel Carmona, Elena Valenciano, Andrea Levy, Rafael Hernando; Juan Carlos Monedero, Ramón Espinar, Rita Maestre, Macarena Olona, Mireia Borrás, Juan Carlos Girauta, Toni Cantó o Gabriel Rufián.

ana rosa quintana rufian

Ana Rosa Quintana i Gabriel Rufián (Telecinco)

En la 17a temporada a T5, també hi haurà altres noms destacats, a banda del de Castejón, com el periodista i escriptor Luis Rendueles o Laura Rojas Marcos, doctora en Psicologia Clínica i de la Salut. Altres clàssics i polèmics col·laboradors també repetiran. Entre ells, Eduardo Inda, Isabel San Sebastián, Jorge Bustos o Gonzalo Bernardos.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat