El dissabte 19 de juny la selecció espanyola es va veure les cares contra Polònia en el marc de l'Eurocopa 2020. Un partit que no va acabar com molts esperaven. Malgrat els ànims de l'afició, la Roja es va haver de conformar amb un empat gràcies al gol que va encaixar Morata en el minut 25. Un empat que es repeteix després del debut de la selecció espanyola en l'esmentat torneig. Doncs en el primer partit contra Suècia van acabar zero a zero. Motiu pel qual ara, sí o sí, dimecres vinent, necessiten una victòria contra Eslovàquia per poder colar-se als vuitens de final. Un resultat aconseguit contra Polònia que ha servit a Toni Soler, presentador de TV3, per riure com només ell sap. Ho ha fet amb un genial missatge que ha causat furor.

toni soler TV3

Toni Soler, TV3

"Visca Polònia manque empate", escriu el presentador del programa Està Passant en el seu compte d'Instagram. Ho fa amb una imatge de la capçalera del programa de sàtira política de la cadena pública catalana, també anomenat Polònia. Una publicació que ha fet durant el matí de diumenge 20 de juny, que no ha passat desapercebuda per a ningú i ha rebut tota mena de comentaris dels seus seguidors, més de 66.000, qui no han pogut evitar el riure en veure la burla del presentador nascut a Figueres. Parlem d'això:

Perfil d'Instagram de Toni Soler

Perfil d'Instagram de Toni Soler

"Tota la vida molt fan de Polònia", "El partit Catalunya contra Espanya l'hauríem guanyat", "Sempre a favor de Polònia", "Que bo" o "Si tu ets l'entrenador, sempre guanyarem" són alguns dels molts missatges que s'acumulen a la seva publicació. Toni Soler sempre fent gala del seu àcid sentit de l'humor. Sempre encertant. Aplaudiments.