Toni Soler ha passat una de freda i una de calenta les darreres hores. Aquest dissabte, la seva Penya quedava eliminada a la Lliga Endesa de bàsquet en perdre el tercer i definitiu partit de quarts contra el Barça. El presentador de l'Està passant, però, orgullós del conjunt verd-i-negre:

penya toni soler

Un dia abans, el 4 de juny, Soler celebrava el seu aniversari. Ha bufat 56 espelmes. 56 anys molt ben portats i feliç, tant a nivell professional, com a nivell personal, amb una família meravellosa, al costat de la seva parella, Laura Gas, i dels seus dos fills, Júlia i Martí.

toni soler i filla

Toni i Júlia Soler / Instagram

Segur que el seu dia va ser perfecte. Molts amics i gent que l'estima el van felicitar, i ara hem sabut què li va regalar la persona que probablement més el conegui, la seva dona. Toni Soler és un amant de la història, només cal llegir els seus llibres o fullejar l'excel·lent projecte literari que encapçala, la revista-llibre El món d'ahir. Lletraferit i històriaferit, no hi ha res que el faci més feliç que tenir entre mans alguna joia que parli de temps pretèrits. Com el regal que li ha fet la Laura. L'obra més completa, dos volums i més de 1000 pàgines, per entendre la història de la Barcelona medieval i moderna a través d'un dels llocs més significatius de la ciutat, el carrer Montcada.

toni soler regal

Segur que Soler gaudeix amb l'obra de García Espuche. Felicitats.