Els famosos a les xarxes no deixen de sorprendre. L'últim en fer-ho ha estat el presentador de TV3 del programa Està Passant, Toni Soler. A través del seu compte d'Instagram, el de Figueres ha deixat a tots amb la boca oberta mostrant quina és la seva especialitat quan es posa a cuinar. I lo de la boca oberta no és perquè el plat sigui més o menys desitjable, sinó pel resultat final. Com menys, impactant.

Toni Soler seriós TV3

Toni Soler, TV3

"La meva especialitat", confessa el presentador de TV3 en l'última fotografia que ha publicat. "Truita estrellada", afegeix en majúscules. D'aquesta forma Toni Soler ha presumit del sopar que va degustar durant la nit de dimecres 16 de juny. Un plat elaborat per ell, que no ha convençut els seus seguidors, més de 66.000. Motiu pel qual no han dubtat a dir-li una mica de tot: "També es pot dir truita mal feta", "L'has fet amb els ulls tancats", "Pobra truita", "T'ha caigut a terra abans de posar-la al plat", "No s'ho menja ni el meu gos" o "Sembla un drap de cuina". La truita estrellada de Toni Soler és la següent:

Perfil d'Instagram de Toni Soler

Perfil d'Instagram de Toni Soler

Una foto d'una truita a la francesa, que bé podria confondre's per una obra d'art expressionista, que es suma a la recent instantània que Soler ha compartit del seu formatge favorit del món mundial. Parlem del Mimolette, produït de manera tradicional a la ciutat del nord de França, Lille. Un formatge, de llet de vaca, que des que Toni l'ha provat, confessa, "tots els altres se'm queden curts". Adjuntem publicació:

Perfil d'Instagram de Toni Soler

Perfil d'Instagram de Toni Soler

Toni Soler, futur aspirant de MasterChef Celebrity? O apunta maneres com a crític gastronòmic?