Moltes són les persones que ja es troben gaudint de les seves vacances d'estiu, després d'uns durs mesos de feina. El presentador nascut a Figueres, Toni Soler, és un d'ells. El de TV3 està aprofitant al màxim el seu descans estival, carregant les piles per quan comenci la nova temporada televisiva de cares a setembre.

Unes vacances de les que presumeix a les seves xarxes socials, amb fotografies que criden l'atenció de molts, especialment de tots aquells que continuen treballant. Fotos com la que ha compartit en el seu compte d'Instagram en les últimes hores, mostrant què fa durant la nit per combatre la sufocant calor d'aquests dies. La mostrem, a continuació.

toni soler TV3

Toni Soler, TV3

Sota la llum de la lluna, assegut en una gandula del jardí de casa seva i molt relaxat. D'aquesta guisa s'ha fotografiat Toni Soler, presentador del programa Està Passant, mentre llegeix un apassionant llibre i es fuma un cigarro, un dels seus plaers. La novel·la en qüestió és Ioga, de l'escriptor francès Emmanuel Carrère. Una relat en primera persona que gira entorn d'una crisi depressiva que va patir l'autor, fins al punt d'acabar hospitalitzat.

"Començo a pensar que la felicitat és estar a la fresqueta", escriu el català juntament amb la seva última fotografia. Una captura que acumula una gran quantitat de comentaris per part dels seus seguidors, més de 66.000, així com 'm'agrada'. Així passa Toni Soler les seves nits d'estiu, allunyat dels platós de televisió i relaxat al jardí de casa seva:

Toni Soler en el seu compte d'Instagram

Toni Soler en el seu compte d'Instagram

"Que tinguis bones i relaxades vacances", "Passa un bon estiu que te'l mereixes", "La fresqueta i el silenci", "Et fas més gran", "Que bé vius Toni" o "Feliç estiu" són alguns dels comentaris que es poden llegir a la publicació de Toni Soler.

Comentaris que també giren entorn al fet que el presentador català estigui fumant un cigarro. Un hàbit desconegut per a molts i que no ha acabat de convèncer. "No al tabac", "Deixa el fum", "Deixa el cigarro", "Fumar és perjudicial per a la salut" o "El cigarro sobra, seràs més feliç amb els pulmons nets". Ara que Soler té temps per a relaxar-se, pensar i desconnectar, es plantejarà deixar la nicotina i tornar a la rutina amb nous propòsits?