Havia de ser el programa que suplís l’absència de María Teresa Campos i el seu ¡Qué tiempo tan feliz!, però de moment ha quedat en paper mullat.

El magazín Mejor imposible, que s’anava a emetre els dissabtes a la tarda, ha estat cancel·lat temporalment quan l’equip i la seva presentadora, Toñi Moreno, ja treballaven per al programa. Això sí, sense haver-ne emès cap capítol encara.

 

A post shared by Toñi Moreno Oficial (@tmoreno73) on

Segons publica Yotele, Telecinco “no ha quedat conforme amb el resultat final del format” i el congelarà a l’espera d’una reformulació. "El programa segueix endavant però es descarta la seva producció tal com s'havia plantejat en un principi", explica el citat mitjà.

L’equip del programa ha estat acomiadat, de manera que la suposada “reformulació” no arribarà fins a mig-llarg termini. Així, segurament caldrà esperar a la propera temporada.

 

A post shared by Toñi Moreno Oficial (@tmoreno73) on

El format inicial de Mejor imposible era un programa d’entrevistes, on sis personatges famosos s’havien de seure al voltant d’una taula per explicar experiències vitals compartides. L’espai l’havien de presentar Toñi Moreno i Boris Izaguirre, aquest últim sense conduir un programa televisiu des de fa 7 anys.

 

A post shared by borisizaguirre (@borisizaguirre) on

Pel que fa a Moreno, el seu fitxatge per Telecinco, ara fa dues setmanes, va sorprendre per la coincidència amb l’emissió d’El árbol de tu vida, a Antena 3. D’aquest últim encara en queden capítols per emetre, però el magazín de Telecinco haurà d’esperar indefinidament.