La que fora presentadora de Telecinco ha fet saltar totes les alarmes amb l'última confessió que ha revelat sobre la seva filla petita, Lola, de tan sols 10 mesos. La de Sanlúcar de Barrameda, més sincera que mai, ha publicat una vivència a través de les seves xarxes socials, concretament Twitter, que no ha passat desapercebuda per a ningú. Unes paraules amb les que deixa entreveure el molt saturada que està amb la suposada delicada situació que està vivint. I és que fa poc es va saber que Toñi Moreno no passa pel seu millor moment, després de quedar-se sense projectes a la cadena de Paolo Vasile. Per aquesta raó, sense tants diners com abans, s'ha vist obligada a deixar el seu àtic de Madrid i tornar a viure Sevilla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Toñi Moreno (@tmoreno73)

En un atac de sinceritat, Toñi Moreno ha explicat que, amb totes les coses que té al cap, ha comès un petit gran error amb la seva filla Lola, que va néixer a finals de gener del 2020. "Mares del món a qui no els dóna la vida per promocionar un llibre, fer un programa, entrevistes en una revista i portar l'agenda de la guarderia", comença dient l'andalusa a les seves xarxes. "No us ha passat que heu portat els vostres fills disfressats quan no tocava? Avui la meva Lola és l'única castanyera", ha assegurat la que fos presentadora de MyHyV. Una patinada, per això de tenir el cap en llocs diferents, que li ha jugat una mala passada i ha acabat portant la seva petita al col·legi disfressada quan no li tocava.

"Això ho fa qualsevol mare. Sempre us queixeu les mateixes i a més compteu amb ajuda externa. Això es pensa abans", "No crec que hi hagi moltes mares que hagin de promocionar un llibre, fer un programa, entrevistes...", "Doncs compra't una agenda" o "Només amb donar suport a Kiko Rivera et descrius com a mare" són alguns dels comentaris, gens positius per cert, que els internautes han fet arribar a Toñi Moreno, que es troba promocionant el seu últim llibre Madre después de los 40. La verdad del cuento. Després dels atacs rebuts, s'ho pensarà millor la pròxima vegada que vulgui compartir alguna historia de la seva filla Lola?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat