Toñi Moreno està embarassada. La popular presentadora andalusa nascuda al Prat de Llobregat, que acaba de fer 46 anys, ha revelat a la revista ‘Lecturas’ que serà mare. Un somni que arriba després d’un procés llarg i tortuós.

Toñi Moreno riu  telecino

Mediaset

La presentadora de ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’ està de vuit setmanes i espera el fill pel gener del 2020. Moreno explica que ha aconseguit quedar-se embarassada “tras varios intentos frustrados”. Un desig que es farà ara realitat però que arrossega des que era una nena: “Con solo 17 años, los problemas económicos por los que pasaba su familia la obligaron a hacerse cargo de sus hermanas pequeñas, de 14 y 7 años, y Toñi supo que lo de ser mamá se le iba a dar bien”, expliquen a ‘Lecturas’.

toñi moreno embarassada lecturas

L’any 2017, Toñi Moreno va ser fotografiada entrant a una clínica de fertilitat de Sevilla. Aleshores tenia 44 anys i va confessar a la mateixa revista que estava intentant quedar-se embarassada. Però no va poder ser. “Ojalá pudiese contar algún día que estoy embarazada. Tampoco puedo esperar mucho”, es lamentava aleshores. No era el primer cop que ho intentava. Amb 35 anys, la presentadora de Telecinco també va buscar, sense èxit, un fill. El temps corria però la Toñi no aconseguia fer realitat el seu somni.

toñi moreno trista  telecinco

Mediaset

Arran de la publicació de les fotos a la porta de la clínica, la premsa del cor va començar a especular sobre la vida sentimental de la Toñi Moreno. La presentadora andalusa es va separar de la seva nòvia, la periodista barcelonina María Casado, mesos abans de ser enxampada al centre de reproducció assistida. Des d’aleshores, Moreno no ha confirmat mai que hagi tornat a tenir una altra parella, malgrat que alguns mitjans publiquen que surt amb la cantant Rosana. Soltera o emparellada, la presentadora ha aconseguit per fi quedar-se embarassada.

maria casado toñi moreno GTRES

GTRES

toñi moreno rosana gtres

GTRES

Sigui com sigui, ‘Lecturas’ revela que la Toñi Moreno està ara “decidida a vivir su embarazo en solitario”, després de diverses inseminacions fracassades.