Punt final a la relació entre les periodistes María Casado i Toñi Moreno. Segons apunta Informalia, que cita fonts properes, ja fa “algun temps” que l’exparella va emprendre camins separats.

La relació va arribar per sorpresa ara fa gairebé un any, després que totes dues havien compartit passadissos a Televisió Espanyola.

Casado i Moreno no van anunciar mai que estaven juntes -com sí que han fet, per exemple, Sandra Barneda i Nagore Robles- però és cert que tampoc ho van amagar. De fet, durant un temps fins i tot era habitual veure-les juntes pels carrers de Madrid. 

"Visc de la meva feina i mai no he entrat ni entraré en aquest tipus de coses sobre la meva vida personal", va comentar Moreno quan es va saber de la relació amb la catalana. Doncs ara que han tallat, l’actitud de la presentadora de Viva la Vida (Telecinco) sembla exactament la mateixa.

maria casado   twitter

María Casado / Twitter

D’altra banda, el mitjà que publica la informació no ha pogut confirmar si el trencament té res veure amb la depressió que Moreno va viure fa un temps. La periodista parlava fa pocs dies d'aquell episodi a la seva actual cadena: "Crec que tots hauríem de passar per una depressió, ens reforcem com a persones... Vaig tenir-ne una i no me n’oculto", va afirmar.

 

A post shared by Toñi Moreno Oficial (@tmoreno73) on

Malgrat la ruptura, i basant-nos en el que veiem en pantalla, tant la periodista andalusa com la catalana es troben en un moment dolç. La primera, d’allò més habituada al seu magazín Viva la Vida. La catalana, com a presentadora de Las Mañanas de La 1.

Casado, a més, va ser notícia recentment després d’un notori canvi físic: s’ha aprimat 15 quilos