Toñi Moreno i Emma García ja s'han estrenat en les noves aventures televisives que encapçalen. El cap suprem de Telecinco va decidir intercanviar-les a Viva la vida i Mujeres y Hombres y Viceversa en un intent desesperat -i inexplicable- de millorar l'audiència dels dos programes. El resultat? Un complet desastre.

Quan es va filtrar la decisió, molts van criticar-la. Ambdues s'havien fet seus els espais, tenen un estil propi molt determinat i encara més diferent del nou que ara han de fer. Moreno al capdavant del programa de cites de Cuatro? Com? 

toñi moreno mhyv  cuatro

Cuatro

emma garcia  telecinco viva la vida

Telecinco

Les primeres xifres no han estat positives per a cap de les dues. Emma ha congregat menys teleespectadors que la seva antecessora i ni la simpatia de Toñi ha pogut impedir que MYHYV segueixi fent un pèssim 2,9% de share.

El que sí que ha fet és donar un cop a la taula. Moltíssima gent ha criticat els concursants del programa de cites, ja que acusen els tronistes de ser uns "buscavidas canis" guapos i sense estudis ni feina que només volen fama. Però Toñi ha volgut defensar-los amb un missatge ben contundent.

La presentadora ha publicat una foto a Instagram amb totes les noies del programa i un comentari ben potent: "En aquesta foto hi ha estudiants de Dret, de Turisme, opositores per a Guàrdia Civil, llicenciades en Disseny i moda, de Veterinària... i una presentadora que no va acabar la seva llicenciatura de Dret. Fora prejudicis". 

Durant el programa també ha volgut ajudar-los: "M'he endinsat en un espai en el qual arriben molts nois que busquen l'amor vertader i d'altres que creuen venir a fer-se famosos però acaben enamorant-se. És la vida! Mai no se sap on et sorprendrà l'amor... gràcies a tots els que ens veieu perquè aquesta setmana està sent meravellosa".

 toñi moreno  cuatro

Cuatro

L'audiència no els acompanya, però sembla que Toñi es va fent cada dia més a l'espai. Acabarà encantadíssima de la vida amb el canvi? O troba a faltar el seu programa d'actualitat i tafaneries durant els caps de setmana?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat