La televisió en directe és molt emocionant, alhora que impredictible. Si no que li ho diguin a l'estimat presentador de TV3, Toni Cruanyes, qui durant el dilluns 21 de juny a la nit va deixar amb la boca oberta al seu company Xavi Valls amb les paraules que li va dedicar en directe, i no s'esperava. Un momentàs televisiu que va tenir lloc només finalitzar la secció d'esports i que va emocionar a molts.

toni cruanyes TV3

Toni Cruanyes, TV3

"Avui t'has deixat una notícia important", li deia el de Canet de Mar al seu company Xavi Valls, només oferir als espectadors les noticia esportives més destacades de la jornada. "Quina?" responia sorprès el presentador de TV3. "Avui compleixes anys. Felicitats, Xavi Valls. Avui és el teu aniversari", li deia el bo de Cruanyes, amb el millor dels seus somriures, mentre l'apuntava amb els seus braços. Un detall, en ple directe, que l'expert en esports no s'esperava. "No és important però mira, està bé que ho diguis", va afirmar Valls, descol·locat i un pèl nerviós. Fotos del bonic moment:

Toni Cruanyes i Xavi Valls, TV3

Toni Cruanyes i Xavi Valls, TV3

Toni Cruanyes i Xavi Valls, TV3

Toni Cruanyes i Xavi Valls, TV3

Toni Cruanyes i Xavi Valls, TV3

Toni Cruanyes i Xavi Valls, TV3

"Bufarem les espelmes o, no avui?", preguntava Cruanyes interessat per com el seu company celebraria la seva volta al sol. "Diuen que un cavaller recorda sempre l'aniversari d'algú, però mai la seva edat, per tant, ets un cavaller, Toni," va manifestar Valls, content per la sorpresa que Toni li havia donat. Xavi Valls, encara que no ho sembli, acaba de fer-ne 60. Com el bon vi, millora amb els anys. I que per molts més siguin. Moltes felicitats!