Toni Cruanyes segueix gaudint de les vacances i de la baixa per paternitat de la seva segona filla, la Joana. El presentador de TV3 ha aparcat la bicicleta i les estones en soledat per reunir-se amb la seva família, deixant les Terres de l'Ebre i visitant la comarca de la Selva. Una passejada al bell mig de la natura catalana que ha immortalitzat amb unes fotografies de les que s'han de veure amb pitet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vacances en família #turismecatalunya 🥾🎒 #moments #vida Foto: @gcasamajo

A post shared by Toni Cruanyes (@toni_cruanyes) on

Cruanyes fa patxoca exercint de pare amb la canalla, descobrint-los (especialment l'Elies, el més gran) alguns dels meravellosos paisatges de casa nostra. El titular del TN Vespre​ gaudeix d'aquests instants màgics amb les criatures, moments irrepetibles i que, d'aquí molts anys, recordarà amb amor i certa nostàlgia. Cruanyes assenyala algun punt del pantà que tenen al davant mentre sosté la petita Joana al seu pit, en una motxilla per a nadons que la manté molt a prop del seu cor. Els seguidors estan encantats i el feliciten.

Toni Cruanyes canalla estiu @toni cruanyes

Toni Cruanyes canalla estiu @toni_cruanyes 

cru1

cru2cru3cru4

Toni Cruantes Terres de l'Ebre @toni cruanyes

Toni Cruantes bici Terres de l'Ebre @toni_cruanyes

El presentador encara podrà gaudir de l'estiu uns dies més i en bona companyia. Aquest dissabte tornarà a creuar el país per participar en una xerrada a la Sènia, al Montsià.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat