Després de força mesos apartat de la televisió, Toni Cruanyes torna. El presentador i editor del Telenotícies va ser pare d’una nena al març, i des d’aleshores està de baixa de paternitat. Durant tot aquest temps l’ha substituït Carles Costa, que aquest divendres es col·locarà al capdavant del TN vespre per última vegada abans que el periodista de Canet de Mar es reincorpori. I és que segons ha explicat ell mateix a Res és impossible, properament se li acabarà la baixa i recuperarà la seva feina habitual als serveis informatius.

Cruanyes ha estat un dels convidats de dijous al programa del Mago Pop a TV3. Amb ell hi havia també l’Helena Garcia Melero i en Tomàs Molina. La pregunta era obligada: “Fa molt de temps que no et veiem al Telenotícies. Com va la paternitat?”. Amb el somriure habitual que el caracteritza i l’alegria de qui acaba de ser pare per segona vegada, el periodista anuncia: “Molt bé. A punt que se m’acabi el permís. Aquests últims mesos amb la nena”. Es tracta de la segona filla que té amb el seu marit, Eugeni Villalbí. El gran, l’Elies, ja ha fet cinc anys.“És preciosa”, afirmava Melero abans que Cruanyes revelés la data del seu retorn: la setmana que ve. “Tinc ganes de tornar, l’actualitat està molt candent. El que no sé és què farem, a partir d'ara, amb la nena, els horaris, la iaia que vingui a fer de cangur...”.

Tomas Molina Helena Garcia Melero Toni Cruanyes Mago Pop TV3 Res és impossible

Toni Cruanyes ha estat un dels convidats de dijous a Res és impossible. La setmana que ve se li acaba el permís de paternitat | TV3

Un munt de coses a tenir en compte. Els companys, que tenen fills grans, l’animen perquè no s’estressi. “Al final deixen de plorar. Quan tenen 30 anys ja no ploren gaire”, bromejava l’home del temps de la casa, "paciència!".