Fa uns dies, una notícia va deixar mitja Catalunya amb una sensació agredolça. Agre, perquè van saber que durant uns mesos no veurien el seu presentador preferit davant les càmeres. Dolça, perquè el motiu era de pes i una veritable alegria pel seu protagonista: Toni Cruanyes deixava els TN durant uns dies perquè ha tornat a ser pare. Ell i la seva parella, Eugeni Villalbí, acaben d'ampliar la família. Pares de l'Elies, de cinc anys, el mateix Cruanyes anunciava la bona nova amb una sentida i divertida foto amb dos ninos Mic:

Des que va dir la notícia, els espectadors de TV3 no hem tornat a veure'l al plató dels TN. Ni tampoc l'havien tornat a escoltar els oients de Catalunya Ràdio que cada setmana l'escolten fidels en la seva secció a El Suplement de Roger Escapa. La baixa per paternitat obliga el periodista català a tenir tots els sentits i les hores dedicats al seu nou fill... Més ben dit, a la seva nova filla . Perquè Cruanyes ha intervingut aquest diumenge al programa de ràdio per rebre la felicitació en directe del presentador i aportar més detalls als seus seguidors sobre la germaneta del petit Elies. Perquè sí, és una nena.

cruanyes fill insta

@toni_cruanyes

"Això és una feinada full time, eh? I per tota la vida. És una nena... Reprenent els hàbits, ja no me'n recordava de fer biberons... Passant algunes nits en blanc", és la confessió d'un Cruanyes emocionat i esgotat en les primeres hores de tenir a la seva filla a casa. Tant, que reconeixia en broma que ha hagut de sortir un moment al carrer per respondre a la trucada d'Escapa: "De fet, ara mateix he sortit de casa un moment per no molestar perquè hem tingut una nit una mica moguda"

toni cruanyes suplement

@elsuplement

A Cruanyes li cau la bava, i se li nota: "Et posa a lloc directament. Quan de cop t'atures i t'adones de la importància de la vida, les coses de la vida són aquestes. Estem encantats, se'ns cau la bava". El periodista i pare, feliç per la seva filla i pel primer dels seus fills, de qui també ha tingut unes paraules que molts pares amb dos fills entendran: "El gran ho porta bé, però també s'ha de resituar. Ho ha agafat amb molta tranquil·litat i interès. Això de tenir una nena a casa l'ha posat molt content i li ha sortit una vena protectora. Espero que també tingui generositat, perquè ara, de cop, és el príncep destronat. És de manual, i és així realment".

toni cruanyes fill

@toni_cruanyes

Cruanyes dorm poc. Però segur que és l'insomni més dolç de la seva vida. El felicitem i ja comptem els dies per tornar-lo a veure al capdavant del TN.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat