Toni Cruanyes és l'editor i presentador de l'informatiu més seguit de Catalunya. L'últim TN vespre va fer 700 mil espectadors (25% de share). Sense aquesta dada no s'entén la notícia: alguns tuitaires han començat una campanya indigna contra el periodista per pressionar-lo. El motiu? el seu marit Eugeni Villalbí és d'ERC. La parella porta anys casada i són pares de dos fills. De cap altre periodista s'esmenta amb qui està casat però aquesta campanya electoral està traient el pitjor d'alguns, que veuen fantasmes on no n'hi ha. El productor televisiu Tatxo Benet s'ha indignat:

Tatxo Benet Mediapro - Sergi Alcazar

Tatxo Benet, amo de Mediapro, foto: Sergi Alcàzar

Cap dels dos no s'ha pronunciat perquè és un afer de quatre hiperventilats a xarxes però Tatxo Benet, amb 27 mil followers a twitter, aixeca la llebre. És intolerable qüestionar la professionalitat d'algú pel seu cònjuge. La xarxa, majoritàriament, li dona la raó. Entre ells un company de TV3 que ho explica perfecte, Joan Ramon Vallbé:

toni cruanyes i marit

Cruanyes i Villalbí, casats i amb fills, Instagram

Villalbí és militant d'ERC des del 2000, exsecretari General de Joventut de la Generalitat (2006-2011) i excoordinador d'ERC al Grup Parlamentari de Junts pel Sí (2015-2017). Actualment és el cap de gabinet de la Secretaria General del partit. Va al número 21 a la llista per Barcelona. I Cruanyes és el periodista líder del país. Tots dos hi han arribat per mèrits propis. Això és el que deu molestar.