Toni Clapés està cridat a grans objectius dins la ràdio més escoltada de Catalunya. Potser acaba dirigint i presentant El món a RAC1. De moment i segons ha pogut saber en exclusiva En Blau tindrà més feina però amb més ajuda. Clapés amplia el seu horari i el programa líder de les tardes a Catalunya, Versió RAC1, durarà una hora més. S'emetrà de 3 a 7 de la tarda. A RAC1 de 3 a 4 tenen un bon programa però que no és líder, el Tot és possible d'Elisenda Camps que RAC1 ha cancel·lat després de 19 anys. Camps serà la co-presentadora de la nova hora de 15 a 16h de Versió RAC 1 amb Toni clapés.

elisenda camps RAC!1

Elisenda Camps, RAC1

Elisenda Camps, cara coneguda prsesentant programes a TV3 i 8tv, va acomiadar així el seu últim Tot és possible: "Aquest és el darrer dia de la història del programa després de 19 temporades. El programa desapareix com a tal i al setembre es reestructura la franja del migdia per adaptar-la als nous temps amb una nova fórmula". Aquesta nova fórmula no és la de la coca-cola sinó un trumfo segur: posar Versió RAC1 per fer front a la competència de Catalunya Ràdio, el Catalunya migdia d'Òscar Fernández i Empar Moliner que lidera aquella franja.

toni clapes roba

Toni Clapés preparant l'espot de nova temporada, RAC 1

Encara no s'ha fet oficial però els moviments i retocs de la nova temporada es fan a l'agost. Un nou Versió RAC1 de Toni Clapés més llarg i més potent per fer la ràdio de Godó líder a totes hores. El locutor de 52 anys, que ha passat un any difícil pel seu càncer al sistema limfàtic, farà més ràdio per alegria dels seus oients i de tot el país. Més Clapés. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat