L'enèsim capítol de les males relacions entre la directiva i el vestidor del Barça ha arribat aquesta setmana. Els sous rebaixats dels jugadors al 70% ha escenificat un nou reguitzell de pullitas dels uns i els altres. Sigui com sigui, la conclusió és que els Messi, Piqué i companyia es rascaran la butxaca en temps de crisi i s'abaixaran el sou en aquest estat d'alarma pel coronavirus. Hores després, arribava una altra dada: els autònoms del país acaben de pagar íntegrament la quota mensual de la Seguretat Social. La situació sanitària és un drama. I l'econòmica va pel mateix camí.

Pedro Sánchez Congrés coronavirus - Efe

Efe

Estem vivint una situació extraordinàriament crítica. Una situació que requereix mesures d'emergència. Però entre aquestes, hi ha moltes persones que es fan una pregunta en veu alta que de moment no està obtenint cap resposta per part de les autoritats polítiques. L'ha resumit el periodista Toni Clapés amb un comentari demolidor i contundent:

 Una pregunta pertinent. Una pregunta que es fan molts. Una pregunta, però, que tots tenim clara la resposta.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat