Toni Cantó s'apunta a la última moda entre els famosos d'aquest final d'any 2021: presentar en societat la seva relació amorosa (o anunciar que 'bye-bye, hasta otro ratito'). Que si Alba Carrillo i Canales Rivera, que si Bárbara Rey i Edmundo Bigote Arrocet, que si Christian Gálvez i Almudena Cid... El cas és que el polític de... del partit que sigui, creiem que ara és el PP, no ha volgut ser menys i s'ha presentant en la premiere d'una pel·lícula acompanyat per una dona rossa amb uns ulls blaus molt cridaners: Lorena Hernández. És la seva nova nòvia. Bé, nova, nova, tampoc. Tot el que fa Cantó té 'truqui'.

La susdita Lorena i l'amo del chiringuito de l'Oficina de l'Espanyol han estat fotografiats al photocall de '100 días con la Tata', un documental molt personal de Miguel Ángel Múñoz. Unes imatges que, en arribar a les redaccions, han estat considerades com els primers documents oficials d'aquesta parella, tot i que no és així. Fa un par de mesos també els van immortalitzar en un altre 'sarao', els premis Platino. La diferència és que ningú li va demanar qui era ella i, detall important, la Lorena no es va treure la mascareta. Era una dona misteriosa, com la feina del seu home. 

Toni Cantó  y Lorena Hernandez premios Platino GTRES

Toni Cantó i Lorena Hernandez als premis Platino a l'octubre de 2021 / GTRES

Doncs bé, ara que han passat les setmanes i que sembla que la cosa va "pa'lante", Cantó i Hernández gosen presentar-se al món com a una parelleta d'enamorats. I ho fan 'a lo grande', és a dir: res de xarxes socials i ximpleries d'influencers de pa sucat amb oli, no. Ell ho fa davant la premsa gràfica i les revistes de safareig, com el gran actor que algun dia va somiar ser. Sigui com sigui, el veiem molt entregat a la causa de l'amor. La cara d'en Toni ho diu tot. O no. Ella somriu també, suposem perquè sent el mateix que l'home de 56 anys que té a la seva esquerra.  Mirin quina alegria i felicitat. 

Toni Cantó con su nueva novia Lorena Hernandez GTRES

Toni Cantó  y Lorena Hernandez GTRES

Toni Cantó i Lorena Hernández en la seva presentació "oficial" / GTRES

La Lorena és la nova conquesta de Toni Cantó, que estava oficialment solter des de 2018, quan va trencar amb l'actriu i escriptora Lourdes Verger. El currículum del polític té uns quants noms propis: fills, drames, una boda i fins i tot suposades aventures homosexuals. Es va estrenar amb l'actriu Eva Cobo, amb la que va tenir una filla que malauradament va morir en un accident de trànsit. També va estar amb la presentadora i model Carla Hidalgo, amb la que té un fill de 18 anys, en Lucas. Una altra filla, la Violeta (15), és fruit de la relació amb l'actriu Mar Regueras, amb la que va acabar malament. I també va haver-hi un matrimoni fugaç amb una terapeuta, Inmaculada Suárez. En quant a d'altres històries que formen part de la llegenda del personatge, es parla d'un idil·li amb Miguel Bosé. Tots dos negacionistes: ell, de la covid. L'altre, del català. 

Toni Cantó con Lourdes Verger GTRES

Toni Cantó amb Lourdes Verger / GTRES

toni canto carla hidalgo GTRES

Toni Cantó i Carla Hidalgo / GTRES

Miguel Bosé desatada Telecinco

Miguel Bosé / Telecinco

Cantó ja no està en el mercat. Segueix al chiringuito, però ara amb parella.