'Mask Singer' ha posat el punt i final a la seva primera edició. La guanyadora d'aquest particular concurs de disfresses i cançons ha estat Paz Vega ('Catrina'), per davant de Genoveva Casanova ('Caniche'), Jorge Lorenzo ('Cuervo') i, el que era un secret a veus, Toni Cantó ('Camaelón'). La participació del polític valencià no ha sorprès ningú, després d'haver estat caçat per una de les pistes de la setmana anterior: una foto amb Chiquito de la Calzada. Només quedava veure'l treure's la màscara i au. Ha quedat en tercera posició, segurament l'èxit professional més gran de la seva vida des que va fer '7 vidas' (precisament, amb Paz Vega). També li ha servit per tornar a gaudir d'uns minutets de televisió i de "fama", cosa que com a polític no ha tastat més enllà de per intervencions ultres i antiindepes, o per fiascos meravellosos a l'extingit UPyD i a Ciudadanos, que frega la desaparició. 

El moment de la revelació del valencià​ ha estat a l'altura del personatge: caspós i llepaire. Com que a l'equip d'investigadors hi havia la Malú, no ha deixat passar l'oportunitat de fer la pilota a la seva parella, Albert Rivera, exlíder del partit que encara li paga el sou. "Estuve con él hace unas semanas y no sabes lo que me costó no decirle ni pÍo de lo que estaba haciendo”, va dir a la cantant. Tampoc és que fos cap novetat: en Toni, menys treballar fent política útil, qualsevol cosa. On l'aparició de Cantó sí que ha tingut repercussió ha estat a les xarxes socials, amb un munt de reaccions de fàstic i mofa. "Qué grima", "le pega más la hiena", "le ha votado más gente haciendo de camaleón que de político", "ha sido la única vez que ha estado tanto tiempo en mi tele"... Més que impactar, s'ha estavellat.

Malú cara de sopresa en Mask Singer Antena 3

Malú cara falsa de sopresa a 'Mask Singer' / Antena 3

Toni Cantó era el Camaleón en Mask Singer y en la política Antena3

Toni Cantó era el Camaleó a 'Mask Singer' i a la política / Antena3

rivera canto efe

Toni Cantó fent confidències a l'ídol, Albert Rivera / EFE

Una cosa està clara: Cantó ensuma que el seu futur com a camaleó de la política put a mort, i ja s'està buscant les garrofes en el 'showbusiness'. Pobre de la cadena que el contracti: hauran de tornar punts de 'share'. Provoca repulsió.