El galliner de Cs al País Valencià s'ha esvalotat aprofitant que el "líder" Toni Cantó ha marxat de vacances. Ell intentant gaudir de l'estiu i els seus companys posant el partit cap per avall. "Cría cuervos..." i tindràs molts corbs, Toni. Ell ho sap molt i molt bé, ha estat corb a UPyD i també a Cs al llarg de les seves "Siete vidas". I igual que li passava a la sèrie no para de rebre cleques. No són pas de l'Amparo Baró, sinó de gent com el secretari d'organització del partit, Emilio Argüeso, que ha canviat els noms de la llista de persones de confiança impulsada per Cantó a la diputació d'Alacant. El partit d'Albert Rivera ha intentat alleugerir la melé dient que tot és normal i que els canvis estan autoritzats. Però sembla que l'actor fa pudor "a cuerno quemado", cosa que la xarxa celebra fent l'onada. 

Toni Canto rugby @tonicanto1

@tonicanto1

Mentre que Cantó es vanta de les seves aptituds practicant ioga, d'altres lloen la seva habilitat per acabar defenestrat de tot els reptes professionals que en persegueix. Se li està posant una cara de Rosa Díez que espanta. Alguns ja el veuen estripant un altre carnet de partit, en aquesta cas el dels naranjitos, i fent cua per somicar entrar als verds de la ultradreta. Però, què té aquest home que col·lecciona el rebuig d'amics, coneguts, saludats i haters perennes? La resposta segur que no li agrada, però a Twitter tenim alguns suggeriments.

Rosa Diez toni Canto @europapress

@europapress

Toni, torna ja de vacances que et prenen la cadira, el pàrquing, les dietes i la "mamandurria". Que fora de la política (ho saps molt bé) fa molt de fred. I "winter is coming", per molt que ara estiguis a remull, en banyador o fent ioga. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat