La visita de Laura Borràs al rei Felip en la ronda de converses prèvies a la investidura de Pedro Sánchez ha despertat la bilis dels detractors de l'independentisme i de passada, ha suposat que dos vells amics com Toni Albà i Inés Arrimadas tornin a estar relacionats via Twitter. La portaveu de JxCat, papallona i polsera grogues ben visibles, va anar a Zarzuela a dir-li el que ja havia anunciat, "le he dicho a Felipe que los catalanes no tenemos rey".

Laura Borràs Felip VI ronda contactes - EFE

Efe

Durant la conversa, Borràs va tenir temps de fer-li arribar al monarca el que li va dir Puigdemont ("dile que me gustaba más como príncipe de Girona que como rey de España”). El Borbó, despectiu: “A mí Puigdemont me gustaba más como alcalde de Girona que como president de Catalunya”. El sentit de l'humor del rei és tan agre com el d'Inés Arrimadas. Ja a Madrid, encara té paraules carinyoses cap als seus ja ex companys al Parlament. Enfurismada amb Borràs, la seva piulada estava en la línia habitual de bel·ligerància de la líder taronja:

Arrimadas donant lliçons. En la seva línia. Ha deixat de banda els cartellets al Parlament, però continua amb el to habitual. I Toni Albà ha reaccionat. Després de la polèmica de fa uns mesos per les recomanacions que li va fer abans d'anar a Waterloo, i que van desembocar en la seva congelació al Polònia, Albà ha suavitzat el to de la seva recomanació, però tot i així, li ha donat un consell a la política de Cs perquè ja que és a Madrid, dediqui el temps a fer coses de més profit que criticar Laura Borràs. No ha estat l'únic en reaccionar als atacs d'Arrimadas: