Alba Carrillo ha tingut un fill amb un motorista, Fonsi Nieto, s'ha casat i divorciat d'un tennista, Feliciano López i des del seu programa de Telecinco Ya es mediodía demanava canviar l'esport per la Moncloa. S'hi veia entrant del bracet d'Albert Rivera ("Quiero ser tu novia") però Malú se li va avançar. Ara la model Carrillo torna al món de l'esport amb un futbolista del Reial Madrid, i no un qualsevol. És el porter Thibaut Courtois, de qui En Blau ja va narrar els diversos escàndols sexuals en què s'ha vist embolicat. Ho podeu llegir aquí.

courtois peto escut madrid efe

EFE

A banda de besar l'escut del Madrid després de ser porter de l'Atlético de Madrid, Courtois fa altres petons. Es va embolicar amb una dependenta canària, amb una tronista de Mujeres y hombres y viceversa que va sortir despullada a Interviu, amb la passejadora dels seus gossos i amb la parella d'un company de selecció. Es coneix que mirant Telecinco el porter va canviar MyHyV per Ya es mediodía i la revista Semana ja publica les fotos de la nova parella que revoluciona Madrid i el Madrid:

semana

Els codis del cor diuen que la model i el porter "Llevan semanas viéndose en secreto". A pàgines interiors es diu allò de "Cenaron en un restaurante japonés, pasearon por las calles de Madrid e hicieron alarde de una buena sintonía en la que no faltaron muestras de afecto y complicidad". Terminologia rosa per un nou embolic al vestidor del Madrid. I tenen dos partits amb el Barça en 3 dies.