Molt es parla de Joan Carles i de la seva possible tornada o no a Espanya, després de molt temps fugit als Emirats Àrabs. De fet hi ha els que asseguren que el pare de Felip VI, des que se'n va anar, i en més d'una ocasió, hauria tornat a Espanya encara que d'incògnit. Una fet que la periodista Thais Villas, col·laboradora en el programa El Intermedio, ha volgut saber en directe si és o no cert. Per a això s'ha posat en contacte amb una vident.

La televisiva, a més, també s'ha interessat per saber quin és el futur que l'espera a Joan Carles. Doncs diversos són els que asseguren que, en els propers mesos, el que fos rei podria deixar definitivament els Emirats Àrabs per instal·lar-se a Espanya i passar aquí els seus últims anys de vida, més a prop dels seus amics.

thais viles|vil·les la sisena

Thais Villas / LA SEXTA

"Jo estic veient que a ell li fa por. El vol tornar. De fet ell ha estat a Espanya". Aquesta és una de les primeres coses que la vident, amb la veu distorsionada per mantenir el seu anonimat, confessa a Villas en el programa nocturn de La Sexta. "Ell ha vingut a Espanya encobert, és a dir, cobrint el seu nom perquè té gent important que li pot fer tot el que vulgui", afegeix l'experta en veure el futur i el més enllà.

Encara que atenció perquè la cosa no acaba aquí. Parlant amb la vident, en una conversa de més de quatre minuts, Thais Villas es queda de pedra quan li diu el següent: "Saps que aquest home pot venir durant aquest mes?". Unes paraules amb què dona a entendre que els rumors sobre que Joan Carles podria venir a Espanya per passar els últims anys de la seva vida no són fum, sinó que són molt certs. "O a primers o a finals", afegeix la futuròloga. "Li estan preparant un palau molt privat i bé perquè vingui com més aviat millor".

thais viles|vil·les vident juan carlos

Thais Villas / LA SEXTA

thais viles|vil·les vident juan carlos 1

Thais Villas / LA SEXTA

thais viles|vil·les vident juan carlos 2

Thais Villas / LA SEXTA

Davant de tal revelació, a Villas no li queda cap altra que preguntar si Joan Carles, en cas de venir a Espanya, serà rebut amb alegria. L'experta en veure el més enllà no dubta i afirma "ja et dic jo que molts del seu entorn, fins i tot del palau, no el poden veure. El seu fill és un noi guapo i penso que no es mereix que estigui vivint el seu regnat d'aquesta manera".

Deixant els vaticinis de costat, Thais Villas, al final de la consulta, pregunta a la vident si, a nivell personal, li agradaria que Joan Carle tornés de nou a Espanya. I és que molts són els seus seguidors que desitgen ansiosos veure'l de nou després de tant temps fugit de la justícia. "A mi m'importa un carall. Així de clar. El que m'agradaria és que tornés la meva mare, que no la tinc, o el meu pare. Ell me la pela". A bon entenedor, amb poques paraules n'hi ha prou. Pela, del verb pelar.