Arriba el más difícil todavía: la procreació d'un nadó que serà fill de fills de famosos. Un neponepobaby, aquesta no la vam veure venir. Després de 5 mesos de relació amorosa i passional, Alejandra Rubio i Carlo Constanzia acaben d'anunciar, via exclusiva a '¡Hola!', la bona nova d'estar embarassats. Sempre ho és, el naixement d'un nadó desitjat, oi? Si més no pels pares, de 24 i 31 anys, personatges habituals de la televisió i el món rosa. L'Alejandra, col·laboradora de Telecinco, és la filla de Terelu Campos i neta de la difunta María Teresa. En Carlo és el fill de Mar Flores, amb la que manté una relació complicada. La seva és una història que també toca la crònica negra o de successos, amb condemnes, presó, polseres telemàtiques, drogues i germans implicats en crims. Quin còctel tot plegat.

El romanç de la parella ha estat fulgurant. Després de l'entrevista de Constanzia a 'DeViernes', obrint-se en canal davant l'audiència, els paparazzis els van enxampar besant-se pels carrers de Madrid. Semblava una nova aventura de Rubio, com va passar amb l'exblaugrana Carles Aleñá. La sorpresa no era la imatge per si mateixa, sinó la reacció: els protagonistes van confirmar que hi havia tema i que anaven pa'lante, ¿no?, que diria el de l'APM. Però s'han passat de frenada, de revolucions, de límit de velocitat. Això és el que sembla des de la distància, malgrat les declaracions de la parella a la revista, on són els pares més il·lusionats de la història de la gestació humana. Incís: quines fotos. No sembla la mateixa revista dels reportatges quecos de Tamara Falcó, Joan Carles i companyia. Quants tatuatges, quanta carn. 

En l'entrevista expliquen que aquest era un secret molt ben guardat. Que només ho coneixia un nucli molt reduït, també íntim, de la parella. Ja poden apostar que, per descomptat, una era l'àvia (a partir de desembre, si tot va bé) Terelu Campos. Ho portava regular, la veritat. A veure, que ella és una senyora que, últimament, només coneix alegries gràcies al futbol i al Reial Madrid. La resta és un circ on li creixen els nans, amb perdó. Ha quedat fora del nou 'Sálvame', es baralla amb Belén Esteban, els espais on col·labora no funcionen, el tema de la mare encara fa mal, la germana Carmen Borrego i els seus embolics... en fi. I ara, que anava de puntetes amb el romanç de la nena, li esclata la bomba que amagava. Estava fet un sac de nervis. 

Terelu fuma Antena 3
Terelu fumant / Antena 3

El paparazzi Raúl García ha ensenyat la prova més brutal, una fotografia d'hores abans de l'arribada del número als quioscos. Una Terelu a la perruqueria, despentinada, fumant amb ànsia i mala cara. Nerviosa, a disgust, és evident. Destrossada. El tema del tabac és constant durant la seva vida, però ara l'ha agafat amb ganes. Un costum que, malauradament, comparteix amb l'Alejandra. Hi ha imatges i vídeos delators a l'hemeroteca, però no cal anar tan lluny: el passat dilluns, després de la missa funeral per María Teresa Campos, tot el clan va acabar en un local de copes. Els fotògrafs van caçar la mare gestant de 3 mesos i mig fumant-se un piti. Ja podria anar conscienciant-se que és hora de canviar d'hàbits. De deslliurar-se d'aquesta herència materna. Ara la mare serà ella. Cal posar-se les piles. 

Alejandra Rubio fumant / GTRES
Alejandra Rubio fumant embarassada / GTRES

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!