La Marató 2020 ja és en marxa. Aquest diumenge 20 de desembre tothom mirant TV3 pel programa més especial de l'any. Enguany, amb una càrrega d'emoció afegida, per lluitar contra una pandèmia que toca tothom. Jordi Basté, Mònica Terribas, Laura Rosel, Raquel Sans i Roger Escapa ja han començat el seu periple per Catalunya per conscienciar tothom. Però no caldrà, La Marató serà un èxit incontestable, aquest any, més que cap altre.

Durant tot el diumenge ens anirem emocionant escoltant testimonis colpidors. Però també de positius. Plorarem, riurem, aprendrem i el més important, aportarem el nostre granet de sorra per lluitar contra aquest coronavirus que ens ha canviat les vides aquest 2020. Un dels que s'ha volgut sumar a la causa ha estat el porter del Barça.

ter stegen mira horitzo

Marc André Ter Stegen (mterstegen1)

Ter Stegen és un jugador especial. Molt més que un jugador. Amb unes inquietuds peculiars, tocant de peus a terra i sabent que tot i ser una estrella mundial del futbol, és un ciutadà més. Va en metro com tothom, parla amb els seus veïns i si es tracta de dir-hi la seva per conscienciar tothom en aquesta Marató, ho fa. I en català. Un missatge emocionant, commovedor, amb una mascareta on, com se'ns ha demanat a tots, hi porta un missatge personal escrit a mà. En el seu cas, demana que es truqui al telèfon de La Marató amb el lema: "Per al nostre futur". Més clar no es pot ser:

Truquin. Avui és el dia que tots hem de col·laborar. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat