Rocío Carrasco ha tornat a aparèixer en directe a Telecinco aquest dimecres 21 d'abril, a l'equador de la seva docusèrie Rocío, contar la verdad para seguir viva. Hi havia molta expectació per saber què podria passar, què diria després de tant de temps i sobretot pels temes que havia d'aclarir sobre el que, fins ara, hem pogut veure a la sèrie. Per si fos poc, el dia abans vam conèixer els tertulians que estarien en directe al plató amb Rociíto, i tothom es va sorprendre en veure que hi seria María Patiño, qui s'ha mostrat des del principi en una posició contrària al realt de la filla de Rocío Jurado.

Participantes entrevista Rocío Carrasco T5

Rocío Carrasco, Telecinco

Rocío Carrasco i tots els participants telemàtics del programa, Telecinco

Patiño va ser molt dura amb Rocío des del principi de la seva intervenció, però el plat fort va arribar quan va entrar en directe des de casa seva Fidel Albiac, el marit de Rociíto. Aquesta aparició estelar va deixar els espectadors amb un pam de nas, Albiac havia estat sempre present però mai havia aparegut com ho va fer dimecres. Quan aquest conversava amb Jorge Javier sobre les seves sensacions veient el documental, de sobte Patiño pregunta, sense demanar el torn: "¿Qué sientes por Rocío Flores, Fidel?". Ell, sorprès per la incomoditat del moment, va respondre: "Te lo digo en privado, María".

María Patiño y Rocío Carrasco, Telecinco

Rocio i Fidel

María Patiño, Rocío Carrasco i Fidel Albiac, Telecinco

María Patiño no va acceptar aquesta resposta i va insistir, però Marc Giró va saltar defensant Fidel Albiac: "Te lo quiere decir en privado, pues te lo va a decir en privado". La situació es va descontrolar i va pujar de to. Patiño, molt nerviosa, es va encarar a Marc Giró, qui no es va quedar curt, com ja va fer amb Lydia Lozano: "Estáis todo el rato dale que te pego, digo yo que me podré meter". La tertuliana insisteix en la seva posició i Giró la remata dient: "Que no, María, ese no es el camino. Te lo digo de corazón".

Marc Giró i María Patiño

La picabaralla entre Marc Girdó i María Patiño, Telecinco

Carlota Corredera va decidir posar fi a aquesta picabaralla, demanant-los respecte. El dia següent d'aquesta tensa intervenció, María Patiño ha volgut aclarir que "seguirà pel seu camí".

TUIT

Va ser una nit molt intensa, plena de llàgrimes, nervis, i, sobretot, molta audiència: més de tres milions d'espectadors, amb un 32,5% de share.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat