La joia de la Corona de TV3 és el Telenotícies vespre però l'informatiu que fa més share, percentatge d'espectadors, és el TN migdia. Des que ha començat el confinament que TV3 fa torns de treballadors i el programa que ha fet més canvis és el TN de dos quarts de tres. Tot esperant Carles Prats, que sembla persona de risc i queda exclòs de la roda, aquestes han estat fins ara les 3 dones al capdavant:

ariadna oltra tn migdia

marta bosch tv3 ok

Raquel Sans ara TV3

TV3

TV3 segueix sense fer el Més 324 de Xavier Graset, el culebrot Com si fos ahir i el TN comarques, un dels millors informatius de la casa, l'únic que aborda temes que cap altra informatiu no fa. Però és impossible fer-lo amb menys periodistes i tècnics a la redacció. La seva presentadora Nuría Solé serà aquesta setmana l'encarregada de presentar el TN migdia. És la quarta en dos mesos:

nuria sole tn tv3

TV3

Ariadna Oltra, Marta Bosch accidentalment, Raquel Sans i ara Solé. El TN migdia és cosa de dones i el TN vespre cosa de dos: Toni Cruanyes i Carles Costa. Els espectadors encantats: tots fan la mateixa audiència. No són informatius d'autor en una TV pública i ho fan bé. Fins i tot els espontanis.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat