Jorge Javier Vázquez era un dels grans amics d'Antonio David Flores, però sembla que ja no recorda això. Des que Rocío Carrasco va trencar el seu silenci als platós de Telecinco, el popular presentador s'ha posat de part seva i ara tota la família Flores per complet són els seus enemics públics. A l'exguàrdia civil, vetat en el grup de comunicació, li anomena "el penes", però de la resta també ha dit de tot, sense un pèl a la llengua. Fins i tot d'Olga Moreno, a qui esperava a la final de 'Supervivientes', però finalment es va negar a assistir per no coincidir amb el català.

El presentador va atacar fins i tot a Marta Riesco, i és que tot aquell que s'envolta d'Antonio David Flores surt perjudicat. Tanmateix, a la periodista no li va importar. Va defensar l'exguàrdia civil per tots els mitjans perquè està molt enamorada d'ell. Fins i tot va arribar a posar el seu treball a la corda fluixa. De fet, aquests últims mesos ha continuat treballant en 'El programa d'Ana Rosa', però a l'ombra.

El nou treball de Marta Riesco a Telecinco

Després de la cancel·lació de 'Ja són les vuit', on va exercir com a col·laboradora fins que va explotar la polèmica, Marta Riesco, una de les grans enemigues de Jorge Javier Vázquez, torna a tenir feina a la cadena. Tanmateix, no es creuarà els seus detractors perquè és de cap de setmana.

Era la mateixa Marta Riesco que anunciava a les seves xarxes socials el seu fitxatge pel nou programa de cap de setmana de Telecinco que substitueix a 'Viva la vida'. Es tracta de 'Ja és estiu', un espai pensat per a aquest mes d'agost, però si les audiències acompanyen continuarà tota la temporada en antena. La jove se sent "agraïda i emocionada" per aquesta nova oportunitat.

Agraïda i emocionada. Ja us ho puc explicar. Soc la nova reportera trempada de Ja és estiu a Telecinco", ha escrit en el seu perfil d'Instagram aquest divendres. Després, ha explicat quines seran les seves tasques: "Us portaré als millors pobles en festes, les millors investigacions, els esdeveniments més top i convertirem aquest estiu en el més divertit de la història".

I amb això vol deixar clar que no abandona 'El programa d'Ana Rosa'. "Això no significa que deixi AR, significa que continuo sumant. Ganes que vegeu tot el que estem i hem preparat". 'Ja és estiu' també pertany a la productora d'Ana Rosa Quintana. Marta Riesco viu un dels seus millors moments, tant a nivell personal com a professional. Sens dubte és el seu millor estiu.