Quan hi ha un escàndol pel tractament groc d'una notícia de successos, la xarxa s'abraona contra Telecinco. I el programa de Ana Rosa a l'estiu és cert que ha difós unes imatges d'El Prenda, el gras de La Manada, a la platja de Cadis com si fos un famós qualsevol. Però les fotografies les compra el digital d'Inda i Ana Rosa, a través de Joaquín Prat que la substitueix, les redifon. Cert que la TV té més força i la xarxa reacciona contra aquest tractament d'estrella del pop d'un condemnat per agressió sexual pendent de ser condemnat o absolt per violació. 

prenda platja telecinco

Telecinco

Indignació per la sentència tova, indignació per la llibertat condicional dels condemnats, indignació per veure un agressor sexual de vacances i que, tenint en compte que no es penedeix dels Sanfermins, podria repetir el mateix a la nit de Rota a Cadis. T5 diu que les xarxes demanen boicot "y que no les vendan cervezas a los de La Manada". Ridícul, i Joaquín Prat surt en defensa del Prenda: "La Audiencia de Navarra no le prohibió ir a la playa en las medidas cautelares". I Twitter no oblida el marit d'Ana Rosa quan ensuma sang:

Per ser justos, El programa de AR ha estat el més agressiu contra La Manada aportant informació sobre el tipus d'individus que integren el grup del militar i el guàrdia civil agressors sexuals en grup: consumidors de drogues, masclistes, lladres i unionistes. Però Ana Rosa paga deutes: el digital d'Eduardo Inda no va publicar  ni una sola informació sobre la detenció i posada en llibertat de Juan Muñoz, el marit d'Ana Rosa, pel cas de presumpta extorsió amb el comissari Villarejo. En pagament a aquell tracte "desinformatiu" el programa difon l'exclusiva d'Inda que ha comprat les fotos a un pobre home que era a la platja, va reconèixer el Prenda, li va fer fotos i va fer negoci. A la platja, si trobes un famós i tens el mòbil a prop pots treure't un sobresou.